אני ראיתי ביש בבית שמש את הפליימוביל בעיקרון יש גם באושר עד (תמיד. לא בזמנים מסויימים)בירושלים.
מתי? איפה? כמה?@יודע הכל
במכירה של אמריקן סטוקס הכי זול
הם מפרסמים מידי כמה חודשים במקומו עם ובתיבות הדואר של בני ברק...מתי? איפה? כמה?
אני גר
בירושלים.
ולא
בתיבות הדואר של בני ברק...
אני רוצה להזמין איתך!!יש להם אתר חדש
אפשר להזמין דרכם
הזמנת משחקים איכותיים לילדים אונליין, חנות צעצועים - American Stocks
אמריקן סטוקס - מחירים שפויים, איכות נהדרת, היכנסו לאתרינו וספקו לילדכם את הצעצוע שרצה בקלות ובמהירות, משלוחים מהירים לכל חלקי הארץ.stocksamerican.com
מאוד בזול
רק המשלוח קצת מיקר-30 שח עד הבית
אפשר להתארגן כמה ביחד, כי מעל 300 שח המשלוח חינם
אם יש מישהו שרוצה להזמין בירושלים אזור רוממה
שיכתוב לי באישי ונצטרף יחד כדי לחסוך עלות משלוח
באושר עד יש 3 סוגי מכוניות[מערבל,אמבולנס ועוד..]ב69 כ''א. מטוס ב99יש עכשיו ביש 3 סוגים של מכוניות פליימוביל ב-80-100 ש"ח
זה נכון הם הכי זולים!@יודע הכל
במכירה של אמריקן סטוקס הכי זול
בני ברק או י-ם?באושר עד יש 3 סוגי מכוניות[מערבל,אמבולנס ועוד..]ב69 כ''א. מטוס ב99
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: