כללי פלייר לגננת המתרוצצת..אשמח לחוו"ד

אפיק הפקות

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
Artboard 1.png

מלכי ויסבורד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
D I G I T A L
מודעה יפה מאד!!!!!!!
שימי לב בעיגולים למטה- לישר את הטקסט לאמצע
ובשלט למעלה גננת יקרה וכו'- להשאיר שולים בין השלט לטקסט
וכן הייתי מקטינה קצת את העיגולים ומגדילה את הטקסט שבפנים
לדעתי , אחרי השנויים האלה המודעה תהיה מושלמת

תמימה

מעטפת אישית מושלמת. בשבילך.
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
התמונה למעלה מקסימה ועושה את העבודה,
מה שכן בעיגולים למטה ההערה על הטקסט אכן נכונה, הייתי מציעה להקטין אותם ולרווח ביניהם.
ונראה לי שאם הצבע של המסגרת של העיגול יהיה חלק ולא מעבר יהיה יותר טוב ואולי אפשר לנסות לעשות אותו כעין סטרוק מקווקו - נראה לי שיהיה יותר יפה וחלק מאשר במעבר.

אפיק הפקות

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
התמונה למעלה מקסימה ועושה את העבודה,
מה שכן בעיגולים למטה ההערה על הטקסט אכן נכונה, הייתי מציעה להקטין אותם ולרווח ביניהם.
ונראה לי שאם הצבע של המסגרת של העיגול יהיה חלק ולא מעבר יהיה יותר טוב ואולי אפשר לנסות לעשות אותו כעין סטרוק מקווקו - נראה לי שיהיה יותר יפה וחלק מאשר במעבר.

בעיגולים רציתי לתת את האפקט של השלמת פעולה כמו בהורדות, התקנות וכדומה, ולתת השראה מחשבית כי הכל נעשה בעצם דרך המחשב.
הערות על הגדלים נכונות עוד לא הספקתי לארגן את זה כנדרש..
תודה רבה על הקדשת הזמן.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה