עוגות/עוגיות פליזז מתכון לעוגת פדאג' שוקולד

~גפן אביגיל~

משתמש רשום
עיצוב גרפי
עוגת שוקולד פאדג' מושלמתתתתת
מתאימה גם לפסח

(תבנית מלבנית או עגולה בינונית)

ממיסים 200 גר שוקולד איכותי
1/2 כוס שמן
קמצוץ מלח

מקציפים טוב- 4 ביצים
מוסיפים בהדרגה 1/2 כוס סוכר עד לקבלת קצף תפוח ובהיר
יוצקים את השוקולד המומס + 3/4 כוס אגוזים טחונים
מקפלים לתערובת - לא לערבב יותר מידי, רק עד שהכל אחיד
אופים עד שמוכן 20-30 דקות

ציפוי: 1/2 חבילת שוקולד + ריץ' (אפשר להמיר בשמן או כמובן שמנת מתוקה :))
ממיסים ומצפים.

מגישים בטמפרטורת החדר
מומלץ עם גלידה וניל :)
 

מודה על כל רגע

משתמש רשום
עוגת שוקולד פאדג' מושלמתתתתת
מתאימה גם לפסח


(תבנית מלבנית או עגולה בינונית)


ממיסים 200 גר שוקולד איכותי
1/2 כוס שמן
קמצוץ מלח

מקציפים טוב- 4 ביצים
מוסיפים בהדרגה 1/2 כוס סוכר עד לקבלת קצף תפוח ובהיר
יוצקים את השוקולד המומס + 3/4 כוס אגוזים טחונים
מקפלים לתערובת - לא לערבב יותר מידי, רק עד שהכל אחיד
אופים עד שמוכן 20-30 דקות

ציפוי: 1/2 חבילת שוקולד + ריץ' (אפשר להמיר בשמן או כמובן שמנת מתוקה :))
ממיסים ומצפים.

מגישים בטמפרטורת החדר
מומלץ עם גלידה וניל :)
מה זה אופים עד שמוכן? איך זה אמור להראות? להתקשות או עדיין נוזלי או מה?
 

~גפן אביגיל~

משתמש רשום
עיצוב גרפי
אמור להיות יציב עם קרום מבריק ודק מלמעלה , וכשנועצים קיסם והוא אמור לצאת עם פרורים לחים - וזה מה שמבטיח את הפאדגיות :)
 

Chanae

משתמש מקצוען
עוגת פאדג' שוקולד

180 גרם שוקולד מריר קצוץ
180 גרם חמאה / כוס שמן
60 גרם (1/2 כוס פחות כף) אבקת קקאו
5 ביצים מופרדות
200 גרם (1 כוס) סוכר
לקישוט:
אבקת קקאו או אבקת סוכר


אופן ההכנה:
מחממים את התנור ל 160 מעלות
ממיסים את השוקולד עם השמן במיקרוגל, מערבבים ומוסיפים קקאו. מוסיפים את החלמונים ומערבבים.
מקציפים את החלבונים עם הסוכר בקערה נפרדת לקצף יציב אך לא נוקשה. מקפלים לתוך התערובת.
יוצקים כ-3/4 מהתערובת לתבנית ומעבירים את היתר למקרר.
אופים 25-20 דקות עד שפני השטח מתייצבים וסכין שמכניסים למרכז העוגה יוצא טיפה לח. מצננים את העוגה בטמפ' החדר עד שהיא יציבה למגע ומשאירים את התנור פועל.
מורחים מעל את מה ששמרנו מתערובת השוקולד (אפשר לרכך מעט במיקרוגל) ואופים 15-10 דקות נוספות. מצננים.
בסמוך להגשה מפדרים באבקת קקאו ו/או אבקת סוכר. העוגה נשמרת עד 5 ימים במקרר. מגישים בטמפ' החדר.
 

שולחנית

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עוגת פאדג' שוקולד

180 גרם שוקולד מריר קצוץ
180 גרם חמאה / כוס שמן
60 גרם (1/2 כוס פחות כף) אבקת קקאו
5 ביצים מופרדות
200 גרם (1 כוס) סוכר
לקישוט:
אבקת קקאו או אבקת סוכר


אופן ההכנה:
מחממים את התנור ל 160 מעלות
ממיסים את השוקולד עם השמן במיקרוגל, מערבבים ומוסיפים קקאו. מוסיפים את החלמונים ומערבבים.
מקציפים את החלבונים עם הסוכר בקערה נפרדת לקצף יציב אך לא נוקשה. מקפלים לתוך התערובת.
יוצקים כ-3/4 מהתערובת לתבנית ומעבירים את היתר למקרר.
אופים 25-20 דקות עד שפני השטח מתייצבים וסכין שמכניסים למרכז העוגה יוצא טיפה לח. מצננים את העוגה בטמפ' החדר עד שהיא יציבה למגע ומשאירים את התנור פועל.
מורחים מעל את מה ששמרנו מתערובת השוקולד (אפשר לרכך מעט במיקרוגל) ואופים 15-10 דקות נוספות. מצננים.
בסמוך להגשה מפדרים באבקת קקאו ו/או אבקת סוכר. העוגה נשמרת עד 5 ימים במקרר. מגישים בטמפ' החדר.
איזה גודל תבנית מדובר?
 

שפת הים

משתמש מקצוען
עוגת פאדג' שוקולד

180 גרם שוקולד מריר קצוץ
180 גרם חמאה / כוס שמן
60 גרם (1/2 כוס פחות כף) אבקת קקאו
5 ביצים מופרדות
200 גרם (1 כוס) סוכר
לקישוט:
אבקת קקאו או אבקת סוכר


אופן ההכנה:
מחממים את התנור ל 160 מעלות
ממיסים את השוקולד עם השמן במיקרוגל, מערבבים ומוסיפים קקאו. מוסיפים את החלמונים ומערבבים.
מקציפים את החלבונים עם הסוכר בקערה נפרדת לקצף יציב אך לא נוקשה. מקפלים לתוך התערובת.
יוצקים כ-3/4 מהתערובת לתבנית ומעבירים את היתר למקרר.
אופים 25-20 דקות עד שפני השטח מתייצבים וסכין שמכניסים למרכז העוגה יוצא טיפה לח. מצננים את העוגה בטמפ' החדר עד שהיא יציבה למגע ומשאירים את התנור פועל.
מורחים מעל את מה ששמרנו מתערובת השוקולד (אפשר לרכך מעט במיקרוגל) ואופים 15-10 דקות נוספות. מצננים.
בסמוך להגשה מפדרים באבקת קקאו ו/או אבקת סוכר. העוגה נשמרת עד 5 ימים במקרר. מגישים בטמפ' החדר.
טעים מאודדד!!
אני עשיתי עגולה קוטר 24
 

פיר

משתמש סופר מקצוען
עוגת פאדג' שוקולד

180 גרם שוקולד מריר קצוץ
180 גרם חמאה / כוס שמן
60 גרם (1/2 כוס פחות כף) אבקת קקאו
5 ביצים מופרדות
200 גרם (1 כוס) סוכר
לקישוט:
אבקת קקאו או אבקת סוכר


אופן ההכנה:
מחממים את התנור ל 160 מעלות
ממיסים את השוקולד עם השמן במיקרוגל, מערבבים ומוסיפים קקאו. מוסיפים את החלמונים ומערבבים.
מקציפים את החלבונים עם הסוכר בקערה נפרדת לקצף יציב אך לא נוקשה. מקפלים לתוך התערובת.
יוצקים כ-3/4 מהתערובת לתבנית ומעבירים את היתר למקרר.
אופים 25-20 דקות עד שפני השטח מתייצבים וסכין שמכניסים למרכז העוגה יוצא טיפה לח. מצננים את העוגה בטמפ' החדר עד שהיא יציבה למגע ומשאירים את התנור פועל.
מורחים מעל את מה ששמרנו מתערובת השוקולד (אפשר לרכך מעט במיקרוגל) ואופים 15-10 דקות נוספות. מצננים.
בסמוך להגשה מפדרים באבקת קקאו ו/או אבקת סוכר. העוגה נשמרת עד 5 ימים במקרר. מגישים בטמפ' החדר.
אין צורך בכלל בקמח?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קמו

א הַלְלוּיָהּ הַלְלִי נַפְשִׁי אֶת יְהוָה:ב אֲהַלְלָה יְהוָה בְּחַיָּי אֲזַמְּרָה לֵאלֹהַי בְּעוֹדִי:ג אַל תִּבְטְחוּ בִנְדִיבִים בְּבֶן אָדָם שֶׁאֵין לוֹ תְשׁוּעָה:ד תֵּצֵא רוּחוֹ יָשֻׁב לְאַדְמָתוֹ בַּיּוֹם הַהוּא אָבְדוּ עֶשְׁתֹּנֹתָיו:ה אַשְׁרֵי שֶׁאֵל יַעֲקֹב בְּעֶזְרוֹ שִׂבְרוֹ עַל יְהוָה אֱלֹהָיו:ו עֹשֶׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ אֶת הַיָּם וְאֶת כָּל אֲשֶׁר בָּם הַשֹּׁמֵר אֱמֶת לְעוֹלָם:ז עֹשֶׂה מִשְׁפָּט לָעֲשׁוּקִים נֹתֵן לֶחֶם לָרְעֵבִים יְהוָה מַתִּיר אֲסוּרִים:ח יְהוָה פֹּקֵחַ עִוְרִים יְהוָה זֹקֵף כְּפוּפִים יְהוָה אֹהֵב צַדִּיקִים:ט יְהוָה שֹׁמֵר אֶת גֵּרִים יָתוֹם וְאַלְמָנָה יְעוֹדֵד וְדֶרֶךְ רְשָׁעִים יְעַוֵּת:י יִמְלֹךְ יְהוָה לְעוֹלָם אֱלֹהַיִךְ צִיּוֹן לְדֹר וָדֹר הַלְלוּיָהּ:
נקרא  23  פעמים

ספירת העומר

לוח מודעות

למעלה