שמתי מספר טלפון בהודעות קודמותאיך פונים אליהם
?
בהצלחה להשיג מענה..הטשולנט שלנו הלך לגמרי
טוב שפתחו את האשכול. נתלונן.
הפלטה נמכרת גם בחנויות מוצרי חשמלמכשירי חשמל קונים בחנות של מכשירי חשמל
גם אנחנו השתמשנו חד פעמי, זרקנו חצי מהאוכל וחזרנו לפלטה הקודמת.אני (פותח האשכול) בסוף החלטתי לקנות את הפלטה הזאת אפילו שלא היה לי שום מידע עליה,
כי חשבתי שבד"כ משנת יוסף משווקים מוצרים איכותיים וגם שהכי הכי... החימום יהיה קצת פחות מהרגיל,
בתכל'ס השתמשנו בה רק פעם אחת וחזרנו לפלטה הקודמת בעיקר בגלל הריח המוזר וגם שהחימום חלש הרבה מידי מהרגיל,
ועוד שכבר בפעם הראשונה התקלף הציפוי ממש בקלות רק מהוזזת הסיר אפילו שעטפנו בנייר כסף,
דיברתי עם מולטי לד בערב סוכות ואמרו שלאחרי החגים יבדקו את הסיבה לריח השרוף (כרגע עוד לא חזרתי אליהם),
השאלה אם אפשר לדרוש ממשנת יוסף פיצוי/החזר או שזה בעיה של הלקוחות עם מולטי לד???
תודה רבה על העדכון!פנינו היום לשירות לקוחות של החברה, והם אמרו שניתן לבצע החזרה למשנת יוסף.
דיברנו עם משנת יוסף ואכן אפשר להחזיר אליהם עד המכירה של שבוע הבא בלבד, יש ליצור קשר עם שירות הלקוחות שלהם ע"מ לקבל מס' החזרה.
יש לי את זה כמה שנים זה לוקח 400 W שזה קצת , אני מרתיח את הסירים לפני שבת עד כדי ביעבוע וזה ממשיך לבעבע עד שבת בצהריים ,בשיא החורף שהאוויר קר אני מכסה את הסירים עם קופסת פלסטיק גדולה (בתנאי שלא יגע בסירים שלא יהיה בעיה של הטמנה בדבר שמוסיף הבל) ואז זה מבעבע יום שלםמשהו קנה פעם את הפלטת שבת של משנת יוסף
הם כותבים שהיא עובדת על אינפרא לד ולכן חסכוני יותר
השאלה אם זה כמו פלטה רגילה או שהחימום חלש יותר מהרגיל?
צפה בקובץ המצורף 1209796
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: