דרוש מידע פלטת שבת של משנת יוסף

• פותח הנושא 9153
  • פורסם בתאריך

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
הטשולנט שלנו הלך לגמרי :(
טוב שפתחו את האשכול. נתלונן.

9153

משתמש צעיר
אני (פותח האשכול) בסוף החלטתי לקנות את הפלטה הזאת אפילו שלא היה לי שום מידע עליה,
כי חשבתי שבד"כ משנת יוסף משווקים מוצרים איכותיים וגם שהכי הכי... החימום יהיה קצת פחות מהרגיל,
בתכל'ס השתמשנו בה רק פעם אחת וחזרנו לפלטה הקודמת בעיקר בגלל הריח המוזר וגם שהחימום חלש הרבה מידי מהרגיל,
ועוד שכבר בפעם הראשונה התקלף הציפוי ממש בקלות רק מהוזזת הסיר אפילו שעטפנו בנייר כסף,
דיברתי עם מולטי לד בערב סוכות ואמרו שלאחרי החגים יבדקו את הסיבה לריח השרוף (כרגע עוד לא חזרתי אליהם),
השאלה אם אפשר לדרוש ממשנת יוסף פיצוי/החזר או שזה בעיה של הלקוחות עם מולטי לד???

רקפת3

משתמש סופר מקצוען
אני (פותח האשכול) בסוף החלטתי לקנות את הפלטה הזאת אפילו שלא היה לי שום מידע עליה,
כי חשבתי שבד"כ משנת יוסף משווקים מוצרים איכותיים וגם שהכי הכי... החימום יהיה קצת פחות מהרגיל,
בתכל'ס השתמשנו בה רק פעם אחת וחזרנו לפלטה הקודמת בעיקר בגלל הריח המוזר וגם שהחימום חלש הרבה מידי מהרגיל,
ועוד שכבר בפעם הראשונה התקלף הציפוי ממש בקלות רק מהוזזת הסיר אפילו שעטפנו בנייר כסף,
דיברתי עם מולטי לד בערב סוכות ואמרו שלאחרי החגים יבדקו את הסיבה לריח השרוף (כרגע עוד לא חזרתי אליהם),
השאלה אם אפשר לדרוש ממשנת יוסף פיצוי/החזר או שזה בעיה של הלקוחות עם מולטי לד???
גם אנחנו השתמשנו חד פעמי, זרקנו חצי מהאוכל וחזרנו לפלטה הקודמת.
לא משנה מה אמרתי לנציגה של משנת יוסף, היא חזרה על שוב ושוב המנטרה שאחריות רק מול הספק.

A052

משתמש סופר מקצוען
פנינו היום לשירות לקוחות של החברה, והם אמרו שניתן לבצע החזרה למשנת יוסף.

דיברנו עם משנת יוסף ואכן אפשר להחזיר אליהם עד המכירה של שבוע הבא בלבד, יש ליצור קשר עם שירות הלקוחות שלהם ע"מ לקבל מס' החזרה.

רקפת3

משתמש סופר מקצוען
פנינו היום לשירות לקוחות של החברה, והם אמרו שניתן לבצע החזרה למשנת יוסף.

דיברנו עם משנת יוסף ואכן אפשר להחזיר אליהם עד המכירה של שבוע הבא בלבד, יש ליצור קשר עם שירות הלקוחות שלהם ע"מ לקבל מס' החזרה.
תודה רבה על העדכון!
עדיין לא הצלחתי להשיג את השירות לקוחות בטלפון (מודה שלא זכרתי כל יום).
אנסה דרך משנת יוסף, תודה!

פלפל חריף

משתמש צעיר
משהו קנה פעם את הפלטת שבת של משנת יוסף
הם כותבים שהיא עובדת על אינפרא לד ולכן חסכוני יותר
השאלה אם זה כמו פלטה רגילה או שהחימום חלש יותר מהרגיל?
צפה בקובץ המצורף 1209796
יש לי את זה כמה שנים זה לוקח 400 W שזה קצת , אני מרתיח את הסירים לפני שבת עד כדי ביעבוע וזה ממשיך לבעבע עד שבת בצהריים ,בשיא החורף שהאוויר קר אני מכסה את הסירים עם קופסת פלסטיק גדולה (בתנאי שלא יגע בסירים שלא יהיה בעיה של הטמנה בדבר שמוסיף הבל) ואז זה מבעבע יום שלם

A052

משתמש סופר מקצוען
פלטה שלוקחת 400W זה פלטה רגילה, ולא עליה האשכול.
מה שהם מכרו לוקח 260W.

דוכסוסטוס

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
רק עכשיו נתקלתי באשכול הזה.
אחרי השבוע הראשון חזרתי לפלטה הישנה, בשבוע האחרון החלטתי לנסות שוב עם פחות מים בצ'ולנט, עדיין יצא עם הרבה נוזלים ופחות טעים, השבוע אנסה לבשל אותו יותר זמן לפני שבת.
בשימוש השני הריח פחת, מקווה שעם הזמן הוא ייעלם כי הוא בלתי נסבל.

saltz

משתמש מקצוען
אני גם רכשתי אותו והוא בקושי מחמם כמו שכתבו.
חוץ מזה- נשפך לי רוטב על הפלטה ושמתי חומר ניקוי- ספריי אקונומיקה ונהיה חור בציפוי.
קרה לעוד מישהו?

horseman

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
מצטרף לכולם
גם הציפוי התקלף
חייב לציין שהיא כן מומלצת לתבניות שומרת עליהם חמים ולא מאדה את המים כמו בפלטה רגילה אבל לסירים פשוט לא מבעבע אלא חם משמעותי מאוד בטשולנט......

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  107  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה