השתמשתי בזה ג"כ בשבתהשתמשי בזה לראשונה השבת, בהחלט החימום פחות מפלטה רגילה (לי זה היה מספיק, אבל צריך לבדוק את זה בחורף), היה מזה ריח לא נעים (אבל יכול להיות שזה היה בגלל ששמתי על זה כיסוי נייר כסף, צריך לנסות בלי ולראות).
כמו כן היא דקה יותר מפלטה רגילה, מה שמעלה חשש לגבי העמידות שלה, ימים יגידו...
תפנו לשירות לקוחות במייל או בטלפוןהשתמשנו בזה בחג, והחימום חלש עד כדי שיכלתי להניח בכיף את היד על הפלטה ולא להרתע אפילו.
שלא לדבר על האוכל שהיה פושר.
עוד מישהו נכווה בזה?
נראה כמו מוצר תקול/דפוק לחלוטין, לא אמורים לקבל החזר על דבר כזה?
כצפוי, נראה שהם מתנערים מאחריות על המוצר ששיווקו.תפנו לשירות לקוחות במייל או בטלפון
באיזה טלפון ושלוחה הוא השיג מענה? ניסיתי המון ולא ענו.אבא שלי דיבר עם מולטילד הם אמרו שכרגע רק 6 לקוחות התקשרו להתלונן
והם צריכים שיהיה להם לפחות 50 לקוחות שיתלוננו כדי לפנות לחברה המייצרת בארה"ב
אז מי שיכול להתקשר להתלונן זה יהיה מעולה .
אפשר את המספר שלהם? תודה!אבא שלי דיבר עם מולטילד הם אמרו שכרגע רק 6 לקוחות התקשרו להתלונן
אז מי שיכול להתקשר להתלונן זה יהיה מעולה
באיזה טלפון ושלוחה הוא השיג מענה? ניסיתי המון ולא ענו.
077-2252898אפשר את המספר שלהם? תודה!
שלוחה?077-2252898
לחברה המייצרת בארה"ב
2שלוחה?
אני מתוך ה-6אבא שלי דיבר עם מולטילד הם אמרו שכרגע רק 6 לקוחות התקשרו להתלונן
אז מי שיכול להתקשר להתלונן זה יהיה מעולה .
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: