דהיינו אנגלית שקשורה יותר למחשב תוכנה וכו'...
תודה
תודה
זה לא קשור ללימוד זה סיוע טכני... בבינה מלאכותית..אולי זה
Grammarly
Grammarly’s free writing app will make sure your messages, documents, and social media posts are clear, mistake-free, and impactful.app.grammarly.com
אולי אני ידבר עם המחשב?דו יו וואנט טו טוק טו מי פור הלף אן האוור אוורי די?
וברצינות, לדעתי זה מה שהכי מקדם. מניסיון.
תמצא חבר / שכן / ידיד / עמית דובר אנגלית ותשוחח איתו שעה ביום.
בהצלחה!
קודם תלמד עברית ...אולי אני אדבר עם המחשב?
תגיד לי זרקו אותך מפה לשנתיים על ההצעת שידוך של הסגול עם הסגול?קודם תלמד עברית ...
לאנגלית מדוברת אתה צודק ,תמצא חבר / שכן / ידיד / עמית דובר אנגלית ותשוחח איתו שעה ביום.
בהצלחה!
אנגלית שקשורה יותר למחשב תוכנה וכו'
כולה שבוע , חזרתי מזמן ...תגיד לי זרקו אותך מפה לשנתיים על ההצעת שידוך של הסגול עם הסגול?
ת'אמת , שידעתי שזה מה שיהיה , אבל זו הייתה בדיחה כל כך טובה , שזה היה שווה את זה ...תגיד לי זרקו אותך מפה לשנתיים על ההצעת שידוך של הסגול עם הסגול?
ואפילו חותם את שמך באנגלית ...והיום אני משתתף פעיל בשיחות באנגלית
אבל אני התכוונתי לאנגלית טכנית של מחשב, חומרה תוכנה וכו' לא מה זה מדף (Shelf)...לדבר עם המחשב זה לא נראה לי ילך.
הכי קל לדבר עם דובר אנגלית.
תעשו הליכה, אפילו רק תחליטו שבחזור מהתפילה (אם אתה הולך ברגל) מדברים רק אנגלית
זה מה שאני עשיתי
(יש לי בסביבה המווון חוצניקים אז זה לא היה קשה...
והיום אני משתתף פעיל בשיחות באנגלית)
כמו שטענתי , כנראה @TYPE:{programmer} לא מקשיב למה שאומרים לו בעברית ...אבל אני התכוונתי לאנגלית טכנית של מחשב, חומרה תוכנה וכו' לא מה זה מדף (Shelf)...
software, hardwareחומרה תוכנה וכו'
@טראמפ 2024 שובר עכשיו ת'ראש להבין מה כתבת ...software, hardware
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: