ניתן להשיג בעלי אקספרס בסביבות ה80 ש"ח (מחודש בעברית)אגב סי 2 לפי הידוע לי יש היום להשיג רק מחודש
או באתרי מכירות יש במחירים ממש זולים (100-150 ש"ח)
למה?בחיים אל תקנו את הנוקיה 3310!!!!!!!
למה? אני ממש נהנית ממנו כבר במשך שנהבחיים אל תקנו את הנוקיה 3310!!!!!!!
כפי שהבנתי מהודעות אחרות שלך, אתה איכשהו קשור למשווקי הפלאפון הזה. [ואם לא אני מתנצל מראש]למה אין את K35 בסקר?
גם ב208 יש את אותם האפשרויותלי יש 208 ואני מאוד נהנה, [נראה לי שמאוד קשה להשיג היום].
לגבי C2 מכיר הרבה שמרוצים ממנו, אם כי אני לא מכיר אותו, אבל יש לשים לב שבכל הC2 היום ניתן לשמוע רדיו ולראות סרטים [גם בגרסה הכשרה].
ראה כאן.ומה עם שיאומי?, אין לי נסיון איתו, אבל הבנתי שנהנים ממנו
אתם יודעים מה עם הגרסה החדשה, עם המעבד MTK?לא קראתי מה כתבו אחרים, אבל באפטק יש כתב גדול ונוח,
תפנה אלי בבקשה באישיכפי שהבנתי מהודעות אחרות שלך, אתה איכשהו קשור למשווקי הפלאפון הזה. [ואם לא אני מתנצל מראש]
אז אולי אפשר שאלה: לפני כ3-4 שנים קניתי את k33. פלאפון די טוב, חוץ מהמקשים...,
אממה, שהבטריה התחילה אחרי שנתיים מינוס לחרחר, ואז מגסיסה לפרפורים עד ששבק חיים. ואז נדהמתי להיוודע שאין להשיג בטריה חדשה, באף מקום, וכנראה בכוונת מכוון ל....
ואכן קניתי פלאפון חדש, אבל לא מהחברה הזאת.
עכשיו שמעתי שיש איזשהו אפשרות לקבל זיכוי על הישן בקניית חדש.
האמנם?
איפה?
תודה רבה.
אין לי עדיין אפשרות של הודעה אישית. יש דרך אחרת?תפנה אלי בבקשה באישי
מצטרפתיש פלאפון חדש k35 פלאפון פצצה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: