דרוש מידע פלאפון כשר טוב???

המחזק

משתמש מקצוען
D I G I T A L
אין על C2 כבר מעל 6 שנים ובדיוק כמו חדש
לפעמים הקופסה מפלסטיק נשברת ואני מחליף אותה ב40 שקל ואז הכל חוזר להיות חדשששששששששששששש
המקשים המסך וכל "הקנקן"

תמהונית

משתמש צעיר
ישראל ר. ממליץ על k34 ן-k35 כנראה זה מי שייצר את זה.
בהמלצה אישית לא לקנות את זה השקע טעינה של שתיהם זבל....

זנוויל

משתמש פעיל
ניסית להכניס למעבדה?
חיובי,
הכנסתי למעבדה אחרי (רשמית אגב,שמוסמכת לטפל ב k35) אחרי שהמקשים הפסיקו לעבוד באופן סופי,הסביר שהבעיה היא משהו בשקע טעינה,ומכיוון שהשקע במקום רגיש יש הרבה סיכויים שיפסיק לעבוד לגמרי,מה שאכן קרה..
(מכיון שלא עשיתי גיבוי לאנשי קשר,הכל נמחק,)

רוּתי

משתמש רשום
נוקיה c2 משוחזר - לא שווה כלום.
קניתי לפני חצי שנה אחרי שה"סמסונג אברייכים" שלי גווע, והשתכנעתי שהוא מהטובים.
למעשה - הבטריה לא מעדכנת את הסטטוס ולא מחזיקה מעמד, הפלאפון נכבה על ימין ושמאל (קורה שפתאום באמצע שיחה הוא מודיע על סוללה חלשה ואחרי 10 שניות כבה בגלל סוללה ריקה, וזה יכול לקרות גם אחרי לילה שלם של טעינה)
הבנתי שזה קורה הרבה בנוקיה.
כמו כן כבר כמה פעמים שהתקן השמע \רמקול\אזניות הפסיקו לעבוד.
אני לא מחליפה כי אין למה :(

ישראל ר.

משתמש פעיל
חיובי,
הכנסתי למעבדה אחרי (רשמית אגב,שמוסמכת לטפל ב k35) אחרי שהמקשים הפסיקו לעבוד באופן סופי,הסביר שהבעיה היא משהו בשקע טעינה,ומכיוון שהשקע במקום רגיש יש הרבה סיכויים שיפסיק לעבוד לגמרי,מה שאכן קרה..
(מכיון שלא עשיתי גיבוי לאנשי קשר,הכל נמחק,)
אודה לך אם תיצור איתי קשר במייל 3106707@ gmail.com בכדי לנסות לבדוק

ישראל ר.

משתמש פעיל
ישראל ר. ממליץ על k34 ן-k35 כנראה זה מי שייצר את זה.
בהמלצה אישית לא לקנות את זה השקע טעינה של שתיהם זבל....
דבר ראשון אני מזדהה עם העגמ"נ שלכם
המכשיר נמכר גם באירופה עם תקן אירופאי מחמיר
נושא של שקע טעינה זה שטח אפור מכיוון שזה לא באחריות יצרן ותמיד הלקוח יטען שהיצרן אשם
אם אתם מעונינים תוכלו להכניס את המכשיר למעבדה באשדוד בהתנאים 8 וננסה לעזור לפנים משורת הדין

אברךליטאי

משתמש מקצוען
נוקיה c2 משוחזר - לא שווה כלום.
קניתי לפני חצי שנה אחרי שה"סמסונג אברייכים" שלי גווע, והשתכנעתי שהוא מהטובים.
למעשה - הבטריה לא מעדכנת את הסטטוס ולא מחזיקה מעמד, הפלאפון נכבה על ימין ושמאל (קורה שפתאום באמצע שיחה הוא מודיע על סוללה חלשה ואחרי 10 שניות כבה בגלל סוללה ריקה, וזה יכול לקרות גם אחרי לילה שלם של טעינה)
הבנתי שזה קורה הרבה בנוקיה.
כמו כן כבר כמה פעמים שהתקן השמע \רמקול\אזניות הפסיקו לעבוד.
אני לא מחליפה כי אין למה :(
בתור אחד שקנה עשרות מכשירים כאלו אני יכול לומר שרוב הפלפונים (c2 מאלי אקספרס) ככולם הם איכותיים
יש פגמים כי הם מחודשים אך עם המחיר בשוק גם אם תקנה עוד אחד זה יצא יותר זול (מה גם שכמות הפגמים הם 1 לעומת 10-20)
וכן צריך לדעת ממי לקנות

sarago

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אחרי שהיה לי כמה פעמים את הk35
וכל חודשיים הייתי צריכה לתקן את השקע טעינה (תיקון של 150 ש"ח)
נמאס לי והחלטתי שאני קונה מכשיר הכי זול
קניתי את הc2 מכשיר פצצה
קניתי מחודש, עלה לי 200 ש"ח
בינתיים עובד בלע"ה.....

רוּתי

משתמש רשום
בתור אחד שקנה עשרות מכשירים כאלו אני יכול לומר שרוב הפלפונים (c2 מאלי אקספרס) ככולם הם איכותיים
יש פגמים כי הם מחודשים אך עם המחיר בשוק גם אם תקנה עוד אחד זה יצא יותר זול (מה גם שכמות הפגמים הם 1 לעומת 10-20)
וכן צריך לדעת ממי לקנות
תוכל להמליץ לי על חדש? ואיפה לקנות??? אני יוצאת מדעתי מהקיים.
פחות מחצי שנה, ועשה לי בעיות כאילו מה ביקשתי ממנו כבר...

אברךליטאי

משתמש מקצוען
תוכל להמליץ לי על חדש? ואיפה לקנות??? אני יוצאת מדעתי מהקיים.
פחות מחצי שנה, ועשה לי בעיות כאילו מה ביקשתי ממנו כבר...
על חדש לא אוכל להמליץ כי כמו שכתבתי כולם מחודשים אך אתן לך מוכר שהייתי מרוצה ממנו בדרך כלל

זה למשל הייתי מרוצה ממנו (כמובן Black Simple Set/ Gold Simple Set וכן לבחור מקלדת עברית)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה