ניסית להכניס למעבדה?k35 נכבה לי לנצח לאחר שנה וחצי!
(גם לפני זה עשה בעיות,רטט וכו')
חיובי,ניסית להכניס למעבדה?
אודה לך אם תיצור איתי קשר במייל 3106707@ gmail.com בכדי לנסות לבדוקחיובי,
הכנסתי למעבדה אחרי (רשמית אגב,שמוסמכת לטפל ב k35) אחרי שהמקשים הפסיקו לעבוד באופן סופי,הסביר שהבעיה היא משהו בשקע טעינה,ומכיוון שהשקע במקום רגיש יש הרבה סיכויים שיפסיק לעבוד לגמרי,מה שאכן קרה..
(מכיון שלא עשיתי גיבוי לאנשי קשר,הכל נמחק,)
דבר ראשון אני מזדהה עם העגמ"נ שלכםישראל ר. ממליץ על k34 ן-k35 כנראה זה מי שייצר את זה.
בהמלצה אישית לא לקנות את זה השקע טעינה של שתיהם זבל....
בתור אחד שקנה עשרות מכשירים כאלו אני יכול לומר שרוב הפלפונים (c2 מאלי אקספרס) ככולם הם איכותייםנוקיה c2 משוחזר - לא שווה כלום.
קניתי לפני חצי שנה אחרי שה"סמסונג אברייכים" שלי גווע, והשתכנעתי שהוא מהטובים.
למעשה - הבטריה לא מעדכנת את הסטטוס ולא מחזיקה מעמד, הפלאפון נכבה על ימין ושמאל (קורה שפתאום באמצע שיחה הוא מודיע על סוללה חלשה ואחרי 10 שניות כבה בגלל סוללה ריקה, וזה יכול לקרות גם אחרי לילה שלם של טעינה)
הבנתי שזה קורה הרבה בנוקיה.
כמו כן כבר כמה פעמים שהתקן השמע \רמקול\אזניות הפסיקו לעבוד.
אני לא מחליפה כי אין למה
תוכל להמליץ לי על חדש? ואיפה לקנות??? אני יוצאת מדעתי מהקיים.בתור אחד שקנה עשרות מכשירים כאלו אני יכול לומר שרוב הפלפונים (c2 מאלי אקספרס) ככולם הם איכותיים
יש פגמים כי הם מחודשים אך עם המחיר בשוק גם אם תקנה עוד אחד זה יצא יותר זול (מה גם שכמות הפגמים הם 1 לעומת 10-20)
וכן צריך לדעת ממי לקנות
על חדש לא אוכל להמליץ כי כמו שכתבתי כולם מחודשים אך אתן לך מוכר שהייתי מרוצה ממנו בדרך כללתוכל להמליץ לי על חדש? ואיפה לקנות??? אני יוצאת מדעתי מהקיים.
פחות מחצי שנה, ועשה לי בעיות כאילו מה ביקשתי ממנו כבר...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: