עברתי מלמעלה על כל ההודעות ואף אחד לא הזכיר את המכשיר UCOM - "יוקום" S11, עכשיו אפשר לקבל אותו במחיר באיזור 270, לי יש אותו, ואני מאד מרוצה ממנו, הוא דומה לאפ טק. הוא מגיע עם שתי סוללות.בס"ד
מכיוון שפלאפון אחד כבר כמעט לא עובד,,,
אני צריכה לקנות פלאפון חדש.
רציתי לשמוע מבעלי הניסיון כאן מה כדאי ומומלץ לקנות?
מבחינת צריכה שיהיה שמע טוב
איכות סוללה
ומנגינות,לוח שנה,אנשי קשר,בלוטוס וכו'
מחיר עד 400₪
עדיף יותר זול אבל גג עד 400₪
מניסיון שימוש
וכן איזה חברת פלאפון הכי טובה?
הן מבחינת שרות?
והן מבחינת מחיר,דקות שיחה ותוכניות?
אודה לכל תגובה!
תזכו למצוות!!
איך איכות השמע שלו? ברור? ווליום נורמלי?עברתי מלמעלה על כל ההודעות ואף אחד לא הזכיר את המכשיר UCOM - "יוקום" S11, עכשיו אפשר לקבל אותו במחיר באיזור 270, לי יש אותו, ואני מאד מרוצה ממנו, הוא דומה לאפ טק. הוא מגיע עם שתי סוללות.
מקוריאיכות
מקורי או לא?
חדש?
מוכרים נאמנים יותר?
הוא מצוין (ויש לו גם הקלטה מובנית) מבחינת הסוללה... אמרו לי שתלוי בחברת התקשורת, אני משתדלת לצאת תמיד עם מטען נייד.השמע שלו מצויין ממש, הסוללה מחזיק בסדר גמור, אולי לא מהארוכים בשוק. חוץ מזה יש לו הרבה מעלות. כמו לוח שנה עברי עם זמנים, צלצולים חסידיים, וכו'
אם זה בניוד אפשרי יותר זול דרכירמי לוי ופאלפון ניתן לפרוץ אך כנ"ל אי אפשר להוציא את הסים אח"כ המחירים בחניות לפריצה בין 50 ל80 ש"ח
הסוללה ממש לא משהו.איך איכות השמע שלו? ברור? ווליום נורמלי?
כמה זמן הסוללה מחזיקה עד להטענה?
רמי לוי כשהוצאתי את הסים אז הוא נחסם לי,רמי לוי ופאלפון ניתן לפרוץ אך כנ"ל אי אפשר להוציא את הסים אח"כ המחירים בחניות לפריצה בין 50 ל80 ש"ח
האם ל k35 יש אחריות על מים ונפילות או רק הבטחה עמומה שזה עמיד???
ל K35 יש תקן IP67 שזה אומר שכאשר המכשיר סגור בשקע טעינה ובמכסה האחורי הוא מוגן מים לפי התקן (לא בבריכה וכד')
כמו"כ לגבי נפילות הוא עמיד אבל לא בזריקות וכד
לא איכותי?חיקוי די עלוב של נוקיה 208 (כך לדברי חבר שיש לו את זה)
יש בינהם הבדל גדול במחירנראה לי שה k35
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: