שקרן המוכרקנתה C2 חדש
שקרן המוכרקנתה C2 חדש
אתה לא מוכר סי 2 חדש?שקרן המוכר
מחודש ברמה גבוהה.אין היום חדש.אתה לא מוכר סי 2 חדש?
ועדת הרבנים הורידו את ההכשר שלהם גם מהסי 2 שכן מקורי והם בעצמם הכשירו כי אפשר בקלות לפרוץ אותו לתמונות וכו'@שם זמני 2 - אם ניתן להשיג C2 לא כשר חדש בזול, וזה המכשיר שכל העמך רוצים, לא ניתן לסדר דרך וועדת הרבנים הכשרה סיטונאית שלו?
אתה באמת מאמין לאלי אקספרס כשכותבים לך חדש?@שם זמני 2 - אם ניתן להשיג C2 לא כשר חדש בזול, וזה המכשיר שכל העמך רוצים, לא ניתן לסדר דרך וועדת הרבנים הכשרה סיטונאית שלו?
לא רוצה לפתוח על זה דיון. תכל'ס חבל כי להרבה אנשים נשבר בשלב מסויים מכל הצעצועים שמדוברים פה באשכול. ונראה לי שישנה הסכמה כלשהי שהסכנה בסלולרי היא אינטרנט ואולי גם רדיו, וממנו צריכים לחסום, לא ממצלמה או מנגן מוסיקה. זו גם הסיבה לבריחה למוגנים.ועדת הרבנים הורידו את ההכשר שלהם גם מהסי 2 שכן מקורי והם בעצמם הכשירו כי אפשר בקלות לפרוץ אותו לתמונות וכו'
האמת שלאאתה באמת מאמין לאלי אקספרס כשכותבים לך חדש?
זה היה בערך לפני שנהשקרן המוכר
אתה באמת מאמין לאלי אקספרס כשכותבים לך חדש?
אני דוקא כן.. זה פשוט חדש אבל לא של חברת נוקיה אלא של המפעל בסין
האמת שלא
איזה?
יש 2
דור 3 ודור 2
דור 3איזה?
יש 2
דור 3 ודור 2
מבחינת קליטה כל איזור שונה תבדקו באתר מיהכי.בקיצור לסיכום-
מה שהבנתי זה שמומלץ לקנות K35 ???
נא לענות לעניין.
ואיזה חברת פלאפון???
עדיין לא דיברו מה באמת כדאי?
זה מגושםבקיצור לסיכום-
נא לענות לעניין.
תכתבי בזאפ.לצערי אין ליאפשר תמונה של K35?
לא קראתי פה את הכל,בקיצור לסיכום-
נא לענות לעניין.
ואיזה חברת פלאפון???
עדיין לא דיברו מה באמת כדאי?
יש לך למכור C2?תכתבי בזאפ.לצערי אין לי
כן אבל יש לי רק לא כשר שתומך גולן רמי לוי ופלאפון עם פריצה.יש לך למכור C2?
ואיפה אפשר להשיג כשר?כן אבל יש לי רק לא כשר שתומך גולן רמי לוי ופלאפון עם פריצה.
או סי 2 שתומך סלקום ופרטנר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: