מה יהיה מי יתן לי מספר דגם של תנור שהוא מרוצה ממנו כנ"ל באינדוקציה1. איפה כתוב מספר הדגם? כי החוברת לא בהישג יד כרגע...
4. באינדוקציה חיב תלת פאזי, בבילד אין לא
אולי גם חנות או סוכן זול
מה יהיה מי יתן לי מספר דגם של תנור שהוא מרוצה ממנו כנ"ל באינדוקציה1. איפה כתוב מספר הדגם? כי החוברת לא בהישג יד כרגע...
לקחתי 60.איזה רוחב כיריים לקחת. 60 או 70?
אני מתלבטת האם צריך את ה-70
תנור קניתי רק עכשיו, עדיין לא יכולה להמליץ.מה יהיה מי יתן לי מספר דגם של תנור שהוא מרוצה ממנו כנ"ל באינדוקציה
אולי גם חנות או סוכן זול
תנור אלקטרולוקס עם פירוליטי דגם EOC5410AOXמה יהיה מי יתן לי מספר דגם של תנור שהוא מרוצה ממנו כנ"ל באינדוקציה
אולי גם חנות או סוכן זול
זהו שהיום כבר יש דגמים חדשים של אינדוקציה שלא צריך תלת פאזי, שמעתי אפילו שאפשר לבשל ב4 מוקדים בו זמנית בחד פאזי1. איפה כתוב מספר הדגם? כי החוברת לא בהישג יד כרגע...
כן?זהו שהיום כבר יש דגמים חדשים של אינדוקציה שלא צריך תלת פאזי, שמעתי אפילו שאפשר לבשל ב4 מוקדים בו זמנית בחד פאזי
לפי מה שבררתי בזמנו אפשר להפעיל 4 אבל לא על העוצמה הגבוהה, לא ניסיתיכן?
היום אמרו לי בחנות שאין דבר כזה--- שבחד פאזי אפשר להפעיל רק 2 להבות.
את יודעת להגיד אם זה מוכח ובאיזה חברה או משהו?
איזה דגם יש לך?שנתיים וחצי
אכן כן, אנו עומדים לפני קניית תנורים, וכ-ו-ל-ם ממליצים על אלקטרולוקס, הבעיה שהמכון הטכנולוגי להלכה של הרב הלפרין בדק ומצא שהפירוליטי שלהם כמו של עוד כמה חברות לא מגיע באמת לחום של ליבון חמור, ולכן מועיל רק לבשר בחלב ולא לפסח.כדאי לברר לפני הקניה אצל רב שאתם סומכים עליו האם הפירוליטי אכן מכשיר, לא לדעת כולם זה טוב לפסח
איזה דגם זה? וכמה זמן יש לך אותם?לי יש שתי תנורי סימנס ואני מרוצה מאד מאד מאד!
איזה דגם זה? וכמה זמן יש לך אותם?
והאם הם פירוליטי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: