דרוש מתכון פירה

המטבח של סימא

משתמש מקצוען
מהניסיון שלי, עדיף לא לטחון
המרקם האוורירי נהרס
מועך תפוחי אדמה עושה עבודה מצוינת
הכל הולך לפי הסועדים, אנשים מבוגרים אוהבים פירה חלק כמו מרקם של גלידה וזה הם מקבלים, לסתם אנשים הכי נעים בפה חצי במועך וחצי בבלנדר ואז מצרפים אחד לשני בעדינות.
 

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
הכל הולך לפי הסועדים, אנשים מבוגרים אוהבים פירה חלק כמו מרקם של גלידה וזה הם מקבלים, לסתם אנשים הכי נעים בפה חצי במועך וחצי בבלנדר ואז מצרפים אחד לשני בעדינות.
מעניין הרעיון של השילוב
 

חנש

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
צילום מקצועי
יוצרי ai
מה הסוד לפירה מוצלח?
והאם אפשר לחמם שוב, אם כן איך?
לסיר של כ10 ליטר (בערך שקית אחת של תפו"א)
חלבי - אחרי שמועכים להוסיף 40 גר' חמאה, קצת פחות מכף (לא גדושה מלח)
פלפל שחור (רבע כפית) וככוס חלב עד שמתרכך.
עדיף תפו"א אדומים מוסיף מתיקות טבעית.
פרווה - לשמור מעט ממי הבישול, למעוך, להוסיף בצל מטוגן בשמן זית, או רק שמן זית,
מלח ופלפל.
לחימום חוזר:
אפשר לשים בתבנית חד פעמית על 200 מעלות ל25 דקות, יוצא חם וטעים,
אפשר להניח על הפלטה.
 
נערך לאחרונה ב:

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  2  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה