נשמע מעניןאחרי שטחון,
להוסיף ביצה(כהסיר עדיין רותח ,לא מבושלת...)
ולטחון במהירות, (כדי שלא תיווצר חביתה)
רק אני דקה ישאל אם רק את החלמון או את כל הביצה.
זה יוצר את המרקם הקטיפתי.
זה בעיקרון מה ששפים בעולם עושים.נשמע מענין
משביח מאדבצל מטוגן...
תודה רבה!את הפירה שלי - מסננת את רוב המים - מוסיפה קצת שמן ו -
בצל מטוגן...
(מורידה לפני זה לאחת הבנות שלא אוהבת בצל בשום צורה)
לבשרי תחליפי פעם אחת את המחמאה בכמות זהה של מיונז, הפירה מתקבל קרמי ומאוד טעים.ראשית - הדבר החשוב ביותר זה הזן של תפוחי האדמה.
השפים הגדולים יגידו לך שסוד הפירה - המון חמאה!
ובאמת כשאני עושה פירה המיועד לארוחה חלבית / דגים
אני שמה חמאה.
לבשרי - חתיכה קטנה של מחמאה.
ושופכת את כל המים.
אותו דבר עם שמן זית, לא יודעת לגבי כמות כי אני מזלפתלבשרי תחליפי פעם אחת את המחמאה בכמות זהה של מיונז, הפירה מתקבל קרמי ומאוד טעים.
נכון, כל שומן מוסיף אבל מיונז נותן טעם יותר קרמי צריך רק לנסות וגם לטחון אחרי ששמים מיונז עם בלנדר יד זה ממש מחית חלקה וקרמית.אותו דבר עם שמן זית, לא יודעת לגבי כמות כי אני מזלפת
לשמן הגעתי אחרי המיונזנכון, כל שומן מוסיף אבל מיונז נותן טעם יותר קרמי צריך רק לנסות וגם לטחון אחרי ששמים מיונז עם בלנדר יד זה ממש מחית חלקה וקרמית.
כשהיינו ילדים אמא שלי היתה שמה מרגרינה.חתיכה קטנה של מחמאה.
לשים במקום שמן מרגרינה ממש משבח את זה
מהניסיון שלי, עדיף לא לטחוןנכון, כל שומן מוסיף אבל מיונז נותן טעם יותר קרמי צריך רק לנסות וגם לטחון אחרי ששמים מיונז עם בלנדר יד זה ממש מחית חלקה וקרמית.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ש'
קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ: