דרוש מתכון פירה

הקוטב הצפוני

משתמש מקצוען
אחרי שטחון,
להוסיף ביצה(כשהסיר עדיין רותח ,לא מבושלת...)
ולטחון במהירות, (כדי שלא תיווצר חביתה)
רק אני דקה ישאל אם רק את החלמון או את כל הביצה.(נעשה בבית בהיחבא, שהמקפידים לא ישימו לב...)
זה יוצר את המרקם הקטיפתי.
 

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
בעיקרון, מרגרינה עושה את העבודה של מרקם קטיפתי ויאמי,
אבל מכיוון שאני לא מכניסה את זה הביתה, אני מוסיפה שמן קוקוס
(בדגש על מזוכך, לא מזוכך עושה טעם של קוקוס).
זה ממש מוצלח! גם אניני הטעם הודו.
אם הארוחה חלבית - חמאה כמובן.

בנוסף,
לבשל את תפוחי האדמה חתוכים לקוביות
להשתמש במים של הבישול (את זה את בטח יודעת)
כשמכינים לשבת כדאי שהמסה תהיה קצת יותר רטובה מהרגיל ועד הארוחה זה מתייצב ונהיה מצוין (דורש ניסוי ותעיה). אותו עיקרון נכון לגבי חימום מחדש. שמעתי על מישהי שבארוחות צהרים כל ילד שחוזר מכין את הפירה לעצמו, כדי שיהיה טרי וטעים. גם שיטה...

בצל, כמו שכתבו, מאוד משביח
 

חני גרינשטיין

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
ראשית - הדבר החשוב ביותר זה הזן של תפוחי האדמה.
השפים הגדולים יגידו לך שסוד הפירה - המון חמאה!
ובאמת כשאני עושה פירה המיועד לארוחה חלבית / דגים
אני שמה חמאה.

לבשרי - חתיכה קטנה של מחמאה.
ושופכת את כל המים.
 

המטבח של סימא

משתמש מקצוען
ראשית - הדבר החשוב ביותר זה הזן של תפוחי האדמה.
השפים הגדולים יגידו לך שסוד הפירה - המון חמאה!
ובאמת כשאני עושה פירה המיועד לארוחה חלבית / דגים
אני שמה חמאה.

לבשרי - חתיכה קטנה של מחמאה.
ושופכת את כל המים.
לבשרי תחליפי פעם אחת את המחמאה בכמות זהה של מיונז, הפירה מתקבל קרמי ומאוד טעים.
 

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים

המטבח של סימא

משתמש מקצוען
אותו דבר עם שמן זית, לא יודעת לגבי כמות כי אני מזלפת
נכון, כל שומן מוסיף אבל מיונז נותן טעם יותר קרמי צריך רק לנסות וגם לטחון אחרי ששמים מיונז עם בלנדר יד זה ממש מחית חלקה וקרמית.
 

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
נכון, כל שומן מוסיף אבל מיונז נותן טעם יותר קרמי צריך רק לנסות וגם לטחון אחרי ששמים מיונז עם בלנדר יד זה ממש מחית חלקה וקרמית.
לשמן הגעתי אחרי המיונז ;)
ואישית לא אוהבת את המרקם של זה כשזה נטחן במוט בלנדר.
 

פלורה

משתמש מקצוען

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
נכון, כל שומן מוסיף אבל מיונז נותן טעם יותר קרמי צריך רק לנסות וגם לטחון אחרי ששמים מיונז עם בלנדר יד זה ממש מחית חלקה וקרמית.
מהניסיון שלי, עדיף לא לטחון
המרקם האוורירי נהרס
מועך תפוחי אדמה עושה עבודה מצוינת
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ש'

קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ:
נקרא  7  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה