לעניות דעתי,אולי הגיע הזמן שמישהו ייזום ויטריח עצמו לעלות לבתי רבנים ולרשום במדויק את מה חייבים לנקות לפסח עפ"י ההלכה. מה רצוי לנקות, ומה בכלל לא קשור לפסח.
וכעת שיש ילדים על הראש - ננקה רק מה שחייבים. ואם עוד יישאר זמן, ננקה גם את מה שרצוי לנקות לפסח. ואם עדיין יישאר זמן - גם מה שלא חייבים.
לדוגמה: מגירת לחם מלאה בפירורים - צריכים לרוקן לגמרי, רצוי לקרצף. ואילו מסילות חלונות - לא קשור באמת לפסח...
מסכים.לעניות דעתי,
כל עקרת בית (ובעלה) יודעת איפה נמצא החמץ בביתה,
היא רב? דיין?מה חובה לנקות?
ובזמן שילדיה על ראשה - אינה ממש משתוקקת...ומה היא משתוקקת לנקות על הדרך?...
אל תעשו מנשותיכם- פסיכיותהיא רב? דיין?
מה חובה לנקות? ומה היא משתוקקת לנקות על הדרך?...
כן נעשה בעז"האולי נשנה את שם האשכול?
זה כבר לא פיקוד העורף...
זה הלכות ומנהגים בפסח שזה גם חשוב,
אבל אולי תעברו לאשכול אחר?
@העשיל פרידמאן
@משתמש משודרג
@סטודיו בול
כן נעשה בעז"ה
דחוףףףף לי לדעתקניונים פתוחים רגיל?
אני מהמרכז והיה פתוח,דחוףףףף לי לדעת
יש עדיין סיכוי לפעילות מחר במעונות?איתי בלומנטל: לאחר הערכת מצב: בצה"ל נערכים להסיר את מגבלות פיקוד העורף החל מחצות .
איך בדיוק? מתי מודיעים לילדים להגיע? הזוי!!חוזרים לשגרה מלאה: בוטלו הנחיות פיקוד העורף, מסגרות החינוך יפעלו כרגיל היום (מחר)
גם אני שואלתיש עדיין סיכוי לפעילות מחר במעונות?
כתוב מ 15.04 בשעה 00 , מה הכוונה??
קיטנות בירושלים בגני בנות יהיו מחר ????חוזרים לשגרה מלאה: בוטלו הנחיות פיקוד העורף, מסגרות החינוך יפעלו כרגיל היום (מחר)
ברוכים הבאיםאיך בדיוק? מתי מודיעים לילדים להגיע? הזוי!!
זה עוד סביר לעומת הופעה ענקית שבוטלה למחר..איך בדיוק? מתי מודיעים לילדים להגיע? הזוי!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: