אפשר קצת יותר פירוט?Google Chat - פיצ'ר חדש בגוגל צ'אט - הקלטת הודעה
גוגל עדכנו את הצ'אט בשעה טובה, עם אפשרות להקלטת הודעות, כי למה יגרעו משתמשי ה chat ממשתמשי whatsapp... (כולל הצגת תמליל ההודעה.)www.prog.co.il
קופצת לי הודעה
אפשר קצת יותר פירוט?Google Chat - פיצ'ר חדש בגוגל צ'אט - הקלטת הודעה
גוגל עדכנו את הצ'אט בשעה טובה, עם אפשרות להקלטת הודעות, כי למה יגרעו משתמשי ה chat ממשתמשי whatsapp... (כולל הצגת תמליל ההודעה.)www.prog.co.il
פשוט תעשה כפי ההוראות שהוא אומר לך..
סליחה.פשוט תעשה כפי ההוראות שהוא אומר לך..
זה בעיה ספציפית אצלך שהמיקרופון מכובה.
האם יש קשר לנטפרי???
כולל למשתמשי נטפרי.
כל אתר בנפרד צריך אישור גישה למיקרופוןסליחה.
אבל המיקרופון עטבד.
בצעתי גם שיחות זום.
ההודעה אומרת שהמיקרוםון חסום!
האם יש קשר לנטרפי???
תודה מאד!!!!
בווטסאפ ווב אפשרבווטסאפ אי אפשר, מנסים והוא כותב אפשרות זו מונעת את הפעולה שהנך רוצה לבצע (משהו בסגנון....)
מסתמא קופצת לך הודעה במחשב שתתן הרשאה לאתר זה להתשתשמש עם המקרופון.
אתה צריך לפתוח את האפליקציה של גוגל צאט https://chat.google.com/ ומשם להקליט הודעה באחד הצאטים ואז ייתוסף גם במייל.לבנתיים כל העצות עוד לא עזרו
נתאזר בסבלנות
כל אתר בנפרד צריך אישור גישה למיקרופון
יישר כוח גדול!!!!!!!גוגל עדכנו את הצ'אט בשעה טובה,
עם אפשרות להקלטת הודעות,
כי למה יגרעו משתמשי ה chat ממשתמשי whatsapp...
(כולל הצגת תמליל ההודעה.)
צפה בקובץ המצורף 1815667
בדיוק... לא ברורמה לקח להם כל כך הרבה זמן לעשות את זה?
ובנוסף ניתן לראות במקביל תמליל של ההודעה, (שידרוג שאין אפילו בוואצפ).
למה אין ??אבל לפחות יש תמלול שאת זה אין בווצאפ
ניסיתי לא עזראתה צריך לפתוח את האפליקציה של גוגל צאט https://chat.google.com/ ומשם להקליט הודעה באחד הצאטים ואז ייתוסף גם במייל.
לבנתיים נמתיןלאט לאט
יגיע לכולם..
נכון, אבל בצאט הוא שולח את ההודעה כולל תמלוללמה אין ??
יש לי חבר עם וואטסאפ וראיתי שיש לו שני אופציות לבחירה, או שליחת הקלטה או שהוא מדבר והוואטסאפ מקליד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: