חלבי פיצה קלה וטעימההההההה

אבן ספיר

משתמש מקצוען
מתכון לפיצה טעים ומהיר!!!
ממש כמו בחנות!!!
כ-12 דק' הכנה ובלי ללכלך מיקסר ואלפי קערות!!!!!!!!!!!

3 כוסות קמח/קמח מלא איכותי
כף שמרים
כוס מים פושרים
4כפות שמן
כפית מלח
כ-200 גר' גבינה צהובה

רוטב:

רסק עגבניות, ת. פיצה, אורגנו, זעתר, מלח, פלפל שחור, מים.

הכניסי את כל הרכיבים לקערה (לפי הסדר) לושי לבצק נעים ורך, שטחי את הבצק בתבנית עגולה בקוטר 31 ס"מ או על תבנית תנור מרופדת בנייר אפיה לצורת עיגול בקוטר 31 ס"מ,
מרחי מעל את הרוטב, פזרי גבינה צהובה
חממי את התנור ל180 מעלות ואפי כ-12 דקות עד שתחתית הבצק משחימה.

טיפ נחמד כדי שהגבינה צהובה תשאר נוזלית ולא תקרש או תשרף: הדליקי את התנור כך שידלק רק על המצב התחתון, חממי את התנור היטב ורק לאחר מכן הכניסי את הבצק ל- 10 דק' בערך עד שהתחתית משחימה הוציאי מהתנור פזרי את הגבינה צהובה והכניסי לתנור לעוד כ- 5 דק'.

בתאבון!!!
 

קבצים מצורפים

  • IMG_4529.JPG
    IMG_4529.JPG
    2.9 MB · צפיות: 337
  • IMG_4530.JPG
    IMG_4530.JPG
    2.6 MB · צפיות: 355
  • IMG_5386.JPG
    IMG_5386.JPG
    2.3 MB · צפיות: 359

אבן ספיר

משתמש מקצוען
בשביל שהפיצה תהיה מושלמת אני מביאה מתכון של רוטב פיצה טעים ביותר!!!!!!!

5 כפות רסק
3 כפות מיונז
כף סוכר
כפית מלח
רבע כוס שמן
2 שיני שום כתוש (אפשר להמיר באבקת שום)
כפית פלפל שחור
מים
אפשר להוסיף גם תבלין לפיצה אבל זה לא חובה...
ערבבי את כל החומרים בבלנדר ידני לקבלת מרקם חלק.
 

סמינר דוד

משתמש מקצוען
להכין את הבצק הזה ללא מגע יד וללא מקסר.

להכניס לקערה את חומרי הבצק, להוסיף מים שיהיה קצת דליל,
לערבב בעזרת כף, ואחרי הטפחה, לשפוך את הבצק לתבנית.
יוצא נפלא.
 

RRRRR

משתמש מקצוען
מתכון לפיצה טעים ומהיר!!!
ממש כמו בחנות!!!
כ-12 דק' הכנה ובלי ללכלך מיקסר ואלפי קערות!!!!!!!!!!!

3 כוסות קמח/קמח מלא איכותי
כף שמרים
כוס מים פושרים
4כפות שמן
כפית מלח
כ-200 גר' גבינה צהובה

רוטב:

רסק עגבניות, ת. פיצה, אורגנו, זעתר, מלח, פלפל שחור, מים.

הכניסי את כל הרכיבים לקערה (לפי הסדר) לושי לבצק נעים ורך, שטחי את הבצק בתבנית עגולה בקוטר 31 ס"מ או על תבנית תנור מרופדת בנייר אפיה לצורת עיגול בקוטר 31 ס"מ,
מרחי מעל את הרוטב, פזרי גבינה צהובה
חממי את התנור ל180 מעלות ואפי כ-12 דקות עד שתחתית הבצק משחימה.

טיפ נחמד כדי שהגבינה צהובה תשאר נוזלית ולא תקרש או תשרף: הדליקי את התנור כך שידלק רק על המצב התחתון, חממי את התנור היטב ורק לאחר מכן הכניסי את הבצק ל- 10 דק' בערך עד שהתחתית משחימה הוציאי מהתנור פזרי את הגבינה צהובה והכניסי לתנור לעוד כ- 5 דק'.

בתאבון!!!
צריך התפחה
 

סמינר דוד

משתמש מקצוען
על הבצק הזה?
כן. אני עושה את זה עם בצק דומה, ומדללת מעט, כדי לקצר תהליך.
שניהם יוצאים מאוד מוצלחים גם עם המדולל, וגם עם הרגיל המרודד.
המדולל יוצא יותר רך.
זו הצעה למי שרוצה להכין בלי לעבד בצק.
גם זה קורה לפעמים, שרוצים להכין בלי ליגוע בבצק. וזה פתרון מוצלח. יוצא יותר רך.
 

אבן ספיר

משתמש מקצוען
כן. אני עושה את זה עם בצק דומה, ומדללת מעט, כדי לקצר תהליך.
שניהם יוצאים מאוד מוצלחים גם עם המדולל, וגם עם הרגיל המרודד.
המדולל יוצא יותר רך.
זו הצעה למי שרוצה להכין בלי לעבד בצק.
גם זה קורה לפעמים, שרוצים להכין בלי ליגוע בבצק. וזה פתרון מוצלח. יוצא יותר רך.
רעיון נחמד ביותר...
 

אבן ספיר

משתמש מקצוען
מה מורחים על הפיצה לפני האפיה?
מעדיפה ללא בישול עגבניות אלא משהו קל ומהיר יותר עם רסק עגבניות
אין צורך לרסק עגבניות וכד' ,עושים את הרוטב מרסק עגבניות קנוי!!
לפני האפיה מורחים את הרוטב המתובל שהבאתי במתכון של הפיצה, אופים לכ-10 דק' עד שמזהיב מלמטה ואח"כ מוציאים מהתנור מפזרים את הגבינה צהובה ומכניסים לכעוד 2-3 דק' עד שהגבינ"צ נמס.
 

פשוט

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
עריכה והפקת סרטים
הולכת לנסות
איזה כמות יוצא מזה??
זה פחות מחצי קילו..........
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  104  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה