מתכון לפיצה טעים ומהיר!!!
ממש כמו בחנות!!!
כ-12 דק' הכנה ובלי ללכלך מיקסר ואלפי קערות!!!!!!!!!!!
3 כוסות קמח/קמח מלא איכותי
כף שמרים
כוס מים פושרים
4כפות שמן
כפית מלח
כ-200 גר' גבינה צהובה
רוטב:
רסק עגבניות, ת. פיצה, אורגנו, זעתר, מלח, פלפל שחור, מים.
הכניסי את כל הרכיבים לקערה (לפי הסדר) לושי לבצק נעים ורך, שטחי את הבצק בתבנית עגולה בקוטר 31 ס"מ או על תבנית תנור מרופדת בנייר אפיה לצורת עיגול בקוטר 31 ס"מ,
מרחי מעל את הרוטב, פזרי גבינה צהובה
חממי את התנור ל180 מעלות ואפי כ-12 דקות עד שתחתית הבצק משחימה.
טיפ נחמד כדי שהגבינה צהובה תשאר נוזלית ולא תקרש או תשרף: הדליקי את התנור כך שידלק רק על המצב התחתון, חממי את התנור היטב ורק לאחר מכן הכניסי את הבצק ל- 10 דק' בערך עד שהתחתית משחימה הוציאי מהתנור פזרי את הגבינה צהובה והכניסי לתנור לעוד כ- 5 דק'.
בתאבון!!!
ממש כמו בחנות!!!
כ-12 דק' הכנה ובלי ללכלך מיקסר ואלפי קערות!!!!!!!!!!!
3 כוסות קמח/קמח מלא איכותי
כף שמרים
כוס מים פושרים
4כפות שמן
כפית מלח
כ-200 גר' גבינה צהובה
רוטב:
רסק עגבניות, ת. פיצה, אורגנו, זעתר, מלח, פלפל שחור, מים.
הכניסי את כל הרכיבים לקערה (לפי הסדר) לושי לבצק נעים ורך, שטחי את הבצק בתבנית עגולה בקוטר 31 ס"מ או על תבנית תנור מרופדת בנייר אפיה לצורת עיגול בקוטר 31 ס"מ,
מרחי מעל את הרוטב, פזרי גבינה צהובה
חממי את התנור ל180 מעלות ואפי כ-12 דקות עד שתחתית הבצק משחימה.
טיפ נחמד כדי שהגבינה צהובה תשאר נוזלית ולא תקרש או תשרף: הדליקי את התנור כך שידלק רק על המצב התחתון, חממי את התנור היטב ורק לאחר מכן הכניסי את הבצק ל- 10 דק' בערך עד שהתחתית משחימה הוציאי מהתנור פזרי את הגבינה צהובה והכניסי לתנור לעוד כ- 5 דק'.
בתאבון!!!