המטבח של סימא
משתמש מקצוען
צריך חבילת טורטיות
גבינה צהובה קטשופ או רוטב פיצה
בצל סגול, עגבנייה, פטריות, תירס או כל מה שאוהבים בפיצה רגילה
אפשרות אחת: להניח בארבע הקצוות של הטורטיה פס גבינ"צ ולהדק בקיסם
אפשרות נוספת: לעשות אותו הדבר בלי קיסם רק להרטיב את מקום הקיפול (ראו תמונה)
נוצר כמו צלחת
בצלחת מורחים רוטב פיצה או קטשופ ומניחים מה שאוהבים
למעלה אפשר להוסיף עוד גבינ"צ או לפתוח ביצת עיין עם מלח/פלפל שחור
עכשיו מכניסים לתנור חם רק לכמה דקות רק שהביצה תהיה מוכנה או אם אין ביצה עד שהגבינ"צ נוזלת
אפשר גם בלי תנור במחבת טפלון עם מכסה וטיפונת מים בתחתית לבשל על חום בינוני מכוסה כמה דקות
גבינה צהובה קטשופ או רוטב פיצה
בצל סגול, עגבנייה, פטריות, תירס או כל מה שאוהבים בפיצה רגילה
אפשרות אחת: להניח בארבע הקצוות של הטורטיה פס גבינ"צ ולהדק בקיסם
אפשרות נוספת: לעשות אותו הדבר בלי קיסם רק להרטיב את מקום הקיפול (ראו תמונה)
נוצר כמו צלחת
בצלחת מורחים רוטב פיצה או קטשופ ומניחים מה שאוהבים
למעלה אפשר להוסיף עוד גבינ"צ או לפתוח ביצת עיין עם מלח/פלפל שחור
עכשיו מכניסים לתנור חם רק לכמה דקות רק שהביצה תהיה מוכנה או אם אין ביצה עד שהגבינ"צ נוזלת
אפשר גם בלי תנור במחבת טפלון עם מכסה וטיפונת מים בתחתית לבשל על חום בינוני מכוסה כמה דקות