חלבי פיצה ביתית אוורירית במיוחד

ישראלית

משתמש פעיל
D I G I T A L
משתפת מתכון לפיצה ביתית, אוורירית ומיוחדת.
ניסיתי הרבה מתכונים, המתכון הזה לוקח בגדול.

החומרים לבצק:
1 ק"ג קמח
3 כפות שמרים
3 כפות סוכר
1/2 כוס שמן
3 וחצי כוסות מים פושרים
1 כף מלאה מלח.

החומרים לרוטב ולרוטב פיצה:
אני מכינה 2 רטבים, ומוסיפה קצת מהרוטב פיצה (1) גם לרוטב של לפני האפיה (2).
רוטב פיצה (1)
1/2 כוס מים
1/3 כוס שמן
1 כף סוכר
1 כף אורגנו
3 כפות מיונז
5 כפות רסק עגבניות
2 שיני שום
1/2 כף מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1 כפית פפריקה.
משאירה את הרוב לרוטב פיצה.

רוטב פיצה (2)
1/2 כוס מים
3 כפות שמן
2 שיני שום
3 כפות קטשופ
1 כף אורגנו
3 עגבניות מרוסקות
קצת מלח ופלפל שחור.

תוספות:
כל מה שבא לכן, בצל, פטריות, עגבניה, תירס, זיתים, וכדו'.

אופן ההכנה:
מכניסים למיקסר את הקמח, מוסיפים שמרים, סוכר, שמן ומים ומערבלים למשך כמה דקות, כאשר הבצק כמעט מוכן מוסיפים את המלח עד שהבצק נעים למגע ומוכן.
מתפיחים שעה עד להתפחה של הבצק.
לאחר ההתפחה מחלקים ל 4 חלקים.
מרדדים לעיגול בקוטר של תבנית תנור.
מכניסים לתנור על חום 180 מעלות.
אני מעדיפה להכניס את הבצק המרודד לתנור למשך מספר דקות בכדי שיהיה אפוי טוב (לא חובה, אפשר לשים את הרוטב לפני האפיה, לדעתי האפיה המוקדמת משפרת את הטעם), כאשר הבצק מתחיל קצת להשחים (לא להיבהל אם הוא מתנפח קצת) אני מוסיפה את הרטבים והגבינה צהובה ואת שאר התוספות.

בתיאבון!
 

קבצים מצורפים

  • IMG_1462.JPG
    IMG_1462.JPG
    KB 634.5 · צפיות: 441
  • IMG_1460.JPG
    IMG_1460.JPG
    KB 718.1 · צפיות: 432
נערך לאחרונה ב:

דריבלית

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
משתפת מתכון לפיצה ביתית, אוורירית ומיוחדת.
ניסיתי הרבה מתכונים, המתכון הזה לוקח בגדול.

החומרים לבצק:
1 ק"ג קמח
3 כפות שמרים
3 כפות סוכר
1/2 כוס שמן
3 וחצי כוסות מים פושרים
1 כף מלאה מלח.

החומרים לרוטב ולרוטב פיצה:
אני מכינה 2 רטבים, ומוסיפה קצת מהרוטב פיצה (1) גם לרוטב של לפני האפיה (2).
רוטב פיצה (1)
1/2 כוס מים
1/3 כוס שמן
1 כף סוכר
1 כף אורגנו
3 כפות מיונז
5 כפות רסק עגבניות
2 שיני שום
1/2 כף מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1 כפית פפריקה.
משאירה את הרוב לרוטב פיצה.

רוטב פיצה (2)
1/2 כוס מים
3 כפות שמן
2 שיני שום
3 כפות קטשופ
1 כף אורגנו
3 עגבניות מרוסקות
קצת מלח ופלפל שחור.

תוספות:
כל מה שבא לכן, בצל, פטריות, עגבניה, תירס, זיתים, וכדו'.

אופן ההכנה:
מכניסים למיקסר את הקמח, מוסיפים שמרים, סוכר, שמן ומים ומערבלים למשך כמה דקות, כאשר הבצק כמעט מוכן מוסיפים את המלח עד שהבצק נעים למגע ומוכן.
מתפיחים שעה עד להתפחה של הבצק.
לאחר ההתפחה מחלקים ל 4 חלקים.
מרדדים לעיגול בקוטר של תבנית תנור.
מכניסים לתנור על חום 180 מעלות.
אני מעדיפה להכניס את הבצק המרודד לתנור למשך מספר דקות בכדי שיהיה אפוי טוב (לא חובה, אפשר לשים את הרוטב לפני האפיה, לדעתי האפיה המוקדמת משפרת את הטעם), כאשר הבצק מתחיל קצת להשחים (לא להיבהל אם הוא מתנפח קצת) אני מוסיפה את הרטבים והגבינה צהובה ואת שאר התוספות.

בתיאבון!
עשיתי יצא מושלם!!!
 

המורה אסתר

משתמש רשום
משתפת מתכון לפיצה ביתית, אוורירית ומיוחדת.
ניסיתי הרבה מתכונים, המתכון הזה לוקח בגדול.

החומרים לבצק:
1 ק"ג קמח
3 כפות שמרים
3 כפות סוכר
1/2 כוס שמן
3 וחצי כוסות מים פושרים
1 כף מלאה מלח.

החומרים לרוטב ולרוטב פיצה:
אני מכינה 2 רטבים, ומוסיפה קצת מהרוטב פיצה (1) גם לרוטב של לפני האפיה (2).
רוטב פיצה (1)
1/2 כוס מים
1/3 כוס שמן
1 כף סוכר
1 כף אורגנו
3 כפות מיונז
5 כפות רסק עגבניות
2 שיני שום
1/2 כף מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1 כפית פפריקה.
משאירה את הרוב לרוטב פיצה.

רוטב פיצה (2)
1/2 כוס מים
3 כפות שמן
2 שיני שום
3 כפות קטשופ
1 כף אורגנו
3 עגבניות מרוסקות
קצת מלח ופלפל שחור.

תוספות:
כל מה שבא לכן, בצל, פטריות, עגבניה, תירס, זיתים, וכדו'.

אופן ההכנה:
מכניסים למיקסר את הקמח, מוסיפים שמרים, סוכר, שמן ומים ומערבלים למשך כמה דקות, כאשר הבצק כמעט מוכן מוסיפים את המלח עד שהבצק נעים למגע ומוכן.
מתפיחים שעה עד להתפחה של הבצק.
לאחר ההתפחה מחלקים ל 4 חלקים.
מרדדים לעיגול בקוטר של תבנית תנור.
מכניסים לתנור על חום 180 מעלות.
אני מעדיפה להכניס את הבצק המרודד לתנור למשך מספר דקות בכדי שיהיה אפוי טוב (לא חובה, אפשר לשים את הרוטב לפני האפיה, לדעתי האפיה המוקדמת משפרת את הטעם), כאשר הבצק מתחיל קצת להשחים (לא להיבהל אם הוא מתנפח קצת) אני מוסיפה את הרטבים והגבינה צהובה ואת שאר התוספות.

בתיאבון!
הכנתיי
אחרי עשרות פעמים שהכנתי פיצה במתכונים פחות או יותר טובים.. זה ה-מתכון
פיצה אוורירית וטעימהההה במיוחד!!
תודה רבה!
 

ליאונרדו

משתמש סופר מקצוען
@ישראלית
חייבת לציין שלמרות האמון ההולך ומתפוגג שלי במוסד הפיצה הביתית
אמרתי לעצמי שאני אנסה היום להכין את זו, לכבוד ראש חודש
והיא מעלפת!
עשיתי בדיוק לפי ההוראות
משום מה, יש לי מתכונים אחרים שעושים צרבת
זו קלה ונעימה ותפוחה וכיפית ממש לעיבוד
ממש תודה וחודש טוב!
 

עשר10

משתמש רשום
@ישראלית
חייבת לציין שלמרות האמון ההולך ומתפוגג שלי במוסד הפיצה הביתית
אמרתי לעצמי שאני אנסה היום להכין את זו, לכבוד ראש חודש
והיא מעלפת!
עשיתי בדיוק לפי ההוראות
משום מה, יש לי מתכונים אחרים שעושים צרבת
זו קלה ונעימה ותפוחה וכיפית ממש לעיבוד
ממש תודה וחודש טוב!

כוס רגילה או ח"פ?
 

מהדמיה להוויה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
הכנתי אתמול
יצא טעים מאד!!
 

miami

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
מתכון מצוין,
מכינה אותו כבר שניםםם
רק קרדיט לשף
סטפן לייק
מופיע בחוברת ישנה של "שמרית".
 

פיר

משתמש סופר מקצוען
סליחה אפשר חצי כמות?
האם אפשר להקפיא בצק?
 

אנונימית מעניינת

משתמש צעיר
מכניסים למיקסר את הקמח, מוסיפים שמרים, סוכר, שמן ומים ומערבלים למשך כמה דקות, כאשר הבצק כמעט מוכן מוסיפים את המלח עד שהבצק נעים למגע ומוכן.
מתפיחים שעה עד להתפחה של הבצק.
לאחר ההתפחה מחלקים ל 4 חלקים.
מרדדים לעיגול בקוטר של תבנית תנור.
מכניסים לתנור על חום 180 מעלות.
אני מעדיפה להכניס את הבצק המרודד לתנור למשך מספר דקות בכדי שיהיה אפוי טוב (לא חובה, אפשר לשים את הרוטב לפני האפיה, לדעתי האפיה המוקדמת משפרת את הטעם), כאשר הבצק מתחיל קצת להשחים (לא להיבהל אם הוא מתנפח קצת) אני מוסיפה את הרטבים והגבינה צהובה ואת שאר התוספות.
וואו ממש מתכון מוצלח!!
תודה רבה
הכנתי עכשיו ויצא מושלם :)
 

עדיה שיר

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
הכנתי גם.
יצא מזה מושלם!
רק מה...
הרוטב יצא ממש נוזלי (אולי בגלל העגבניות שהיו עם הרבה נוזלים) בסופו של דבר לא התאפקתי והוספתי לרוטב 4 כפות בערך רסק עגבניות, תבלין לפיצה וסוכר. יצא מעולה ממש.
ורוטב פיצה לאחרי האפיה לקחתי מאיזה מתכון ישן שרץ תחת השם "רוטב פיצה אורי"
העיקר... נתת לי השראה ובזכותך נהננו פה
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

לוח מודעות

למעלה