Hello World
משתמש מקצוען
קניתי את המדחום המדובר, התאמתי סוללות, הגיע פסח ולעבודה - שתפו מניסיונכם
ראיתי סרטון הדרכה שמסביר ככה:
להניח את הביצים בסיר, למלא מים, להדליק אש ולהכניס את המדחום
כשמגיע ל60.5 מעלות בדיוק לכבות ולתת לביצים 3 דקות מנוחה במים
אח"כ לשפוך את המים, למלא במי ברז, והביצים מפוסטרות
כאן הסרטון למי שרוצה
ועכשיו לשאלה שלי מבעלות הנסיון -
בהקצפה / בהפרדת חלמונים / במיונז וכל מה שעושים עם ביצים חיות - יש הבדל בטעם או במרקם בין מפוסטרות או לא?
ראיתי סרטון הדרכה שמסביר ככה:
להניח את הביצים בסיר, למלא מים, להדליק אש ולהכניס את המדחום
כשמגיע ל60.5 מעלות בדיוק לכבות ולתת לביצים 3 דקות מנוחה במים
אח"כ לשפוך את המים, למלא במי ברז, והביצים מפוסטרות
כאן הסרטון למי שרוצה
ועכשיו לשאלה שלי מבעלות הנסיון -
בהקצפה / בהפרדת חלמונים / במיונז וכל מה שעושים עם ביצים חיות - יש הבדל בטעם או במרקם בין מפוסטרות או לא?