לפחות תראי להם את האשכול שירגישו טוב...עדין לא החלטתי...
בעיה---
תודה על התזכורת
לא חושבת שקשור פה סוג מגזר.....אתם חסידים? ליטאים? ספרדים?
בשביל החסידים הייתי אומרת אוזניות בלוטוס או זיכוי באיזה מסעדה (אני מתכוונת לצ'ולנט) או צעיף מותג משהו כזה......
הליטאים והספרדים יותר יאהבו להתלבש לכן כדאי לתת להם זיכוי בחנות יוקרתית וכ'ו
לא סותר...לפעמים עצם ההשווצה לחברים עושה לבחור טוב על הלב.....מה זה מותגים אם לא אותו עקרון....?השאלה אם המטרה זה להשוויץ ולגרום לחברים לקנא טיפה... או לעשות טוב על הלב....
אני לא מבין את הקטע הזה, ובכלל למה רחוב חזון איש פינת רבי עקיבא בליל שבת נראה כמו הפגנת נשים, שווה להן לקנות צמיד ב650 ש"ח בזארה בשביל להשאר איתה בבית?השאלה אם המטרה זה להשוויץ ולגרום לחברים לקנא טיפה... או לעשות טוב על הלב....
בזארה לא קונים צמידים ב650 ש"ח....ו...>>בזארה אין צמידים בכלל!!,אני לא מבין את הקטע הזה, ובכלל למה רחוב חזון איש פינת רבי עקיבא בליל שבת נראה כמו הפגנת נשים, שווה להן לקנות צמיד ב650 ש"ח בזארה בשביל להשאר איתה בבית?
אני לא מבין הרבה בקולקציות למיניהם
נראה לי שבחורים לא באמת יודעים להינות מזה ברמה שיצדיק את המחירפינוק במסעדה יוקרתית
רעיון מעולה!!נעלי בית טבע נאות
כנראה תלוי איזה..נראה לי שבחורים לא באמת יודעים להינות מזה ברמה שיצדיק את המחיר
יש לך המלצות על חדר בריחה בירושלים שמתאים גם לבחורי ישיבות?מה הסגנון שלהם? חדר בריחה יעניין אותם?
שמעתי על חדר בריחה באזור כנפי נשרים שהנושא שלו זה סידרת הספרים איסתרק.מהללאל ויוזבדיש לך המלצות על חדר בריחה בירושלים שמתאים גם לבחורי ישיבות?
לא מאוד יקר.בהזמנה מחו'ל זה בסביבות ה70 שקלאגב אם עדיין רלוונטי ראיתי שבחורים רבים רוצים את הנעלי בית של קרוקס האמיתי למרות שזה עסק קצת יקר אני חושבת שהוא משתלם...........
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: