דרוש מידע פינוק לבחור ישיבה?!

עורכת וידיאו

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עריכה והפקת סרטים
אתם חסידים? ליטאים? ספרדים?
בשביל החסידים הייתי אומרת אוזניות בלוטוס או זיכוי באיזה מסעדה (אני מתכוונת לצ'ולנט) או צעיף מותג משהו כזה......
הליטאים והספרדים יותר יאהבו להתלבש לכן כדאי לתת להם זיכוי בחנות יוקרתית וכ'ו

יולי בולי

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
D I G I T A L
אתם חסידים? ליטאים? ספרדים?
בשביל החסידים הייתי אומרת אוזניות בלוטוס או זיכוי באיזה מסעדה (אני מתכוונת לצ'ולנט) או צעיף מותג משהו כזה......
הליטאים והספרדים יותר יאהבו להתלבש לכן כדאי לתת להם זיכוי בחנות יוקרתית וכ'ו
לא חושבת שקשור פה סוג מגזר.....

דינמיקס

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
השאלה אם המטרה זה להשוויץ ולגרום לחברים לקנא טיפה... או לעשות טוב על הלב....
לא סותר...לפעמים עצם ההשווצה לחברים עושה לבחור טוב על הלב.....מה זה מותגים אם לא אותו עקרון....?

יהושפט

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
השאלה אם המטרה זה להשוויץ ולגרום לחברים לקנא טיפה... או לעשות טוב על הלב....
אני לא מבין את הקטע הזה, ובכלל למה רחוב חזון איש פינת רבי עקיבא בליל שבת נראה כמו הפגנת נשים, שווה להן לקנות צמיד ב650 ש"ח בזארה בשביל להשאר איתה בבית?

אני לא מבין הרבה בקולקציות למיניהם

גביע האש

משתמש מקצוען
אני לא מבין את הקטע הזה, ובכלל למה רחוב חזון איש פינת רבי עקיבא בליל שבת נראה כמו הפגנת נשים, שווה להן לקנות צמיד ב650 ש"ח בזארה בשביל להשאר איתה בבית?
בזארה לא קונים צמידים ב650 ש"ח....ו...>>בזארה אין צמידים בכלל!!,

אני לא מבין הרבה בקולקציות למיניהם

אמת.;)

devMode

משתמש פעיל
מהכירות עם בחורים בגיל הזה, קארטינג זה חוויה עבורם, ואם התקציב הוא מאה שקל לבחור, אז אפשר לתת להם שני סיבובים אחד אחרי השני, זה מעצים את החוויה ומכפיל אותה פי כמה

עורכת וידיאו

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עריכה והפקת סרטים
אגב אם עדיין רלוונטי ראיתי שבחורים רבים רוצים את הנעלי בית של קרוקס האמיתי למרות שזה עסק קצת יקר אני חושבת שהוא משתלם...........

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
שובר לארוחה שווה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה