ראיתי רעיון ממש יפה אבל לספריה שלא מגיעה עד התקרה-
שמו את הויטרינה בצד ולא באמצע, כמקובל, ומלמעלה אפשר לפתוח...
זה מעוצב ממש יפה, אין לי תמונה
מקווה שהובנתי
לצערי לא, ראיתי אצל משפחה מארחתיש לך תמונה אולי ?
נשמע מעניין אשמח לראות דוגמהאם מעניין אותך, אני עושה צביעות אומנותיות לקירות של ויטרינה שנוצצים באור הנרות- יפיפיים..
יש מצב לתמונה שאוכל להסביר לנגרבתור מעצבת בתחום יש בלי סוף רעיונות
אתן לך בשמחה כמה בגדול
אפשרי לשלב בתוך ויטרינה
או נישה בספריה
(עם איוורור למעלה)
ובפנים שיהיה מחופה בחומר מעכב בערה.
או ממש יחידה בפני עצמה משולבת נוי ומקום להדלקת נרות.
תודה
תוכלי להעלות דוגמאות?אם מעניין אותך, אני עושה צביעות אומנותיות לקירות של ויטרינה שנוצצים באור הנרות- יפיפיים..
הרעיון הוא שעושים ויטרינה מרובעת מיחדת רק לנרות ולא בתוך הויטרינה של הגביעים וכו',לצערי לא, ראיתי אצל משפחה מארחת
מכירה משהי שעשתה דבר כזה (נרות להדלקה בתוך ויטרינה) וידעת להגיד איך זה מבחינה פרקטית?הרעיון הוא שעושים ויטרינה מרובעת מיחדת רק לנרות ולא בתוך הויטרינה של הגביעים וכו',
ואז למעלה משאירים פתוח, ומניחים קרש בלי לחבר אותו, ואפשר להוציא אותו כל שבת ונהיה פתוח למעלה לגמרי,
ובמוצ"ש מניחים את הקרש ואז הויטרינה סגורה.
גם לאמא שלי וגם לחמותי יש הדלקת נרות בתוך הויטרינה, את יכולה לשלוח לי הודעה פרטית ואני אפרט לך בדיוקמכירה משהי שעשתה דבר כזה (נרות להדלקה בתוך ויטרינה) וידעת להגיד איך זה מבחינה פרקטית?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: