זהו שזה קבוצה של כמעט 30 נשים ביחדתרשמי לפילאטיס תיידעי את המדריכה. וזה בדיוק התפקיד שלה
בתור מדריכה התעמלות (אני עובדת בזה, אבל עדיין לומדת לתעודה) אני יכולה לומר לך שלכל אחד מתאימים את הרמה. לא ידרשו ממך לעשות משהו שאחת שמתעמלת 19 שנה עושה, אלא יובילו אותך לעבר המדברים שההיא עושה...
זה חשוב, ותזכרי שגם אלוף העולם התחיל מאפס...
אני לא מבינה בפילאטיס, אך בכל ענפי הספורט כל אחד עושה כפי יכולתו.תודה לכולן על הדרבון!
זהו שזה קבוצה של כמעט 30 נשים ביחד
זה להשתלב בקבוצה קיימת ולא נפתחת קבוצה למתחילות...לא יודעת עד כמה יהיה את היחס האישי...
זה לא המון?תודה לכולן על הדרבון!
זהו שזה קבוצה של כמעט 30 נשים ביחד
זה להשתלב בקבוצה קיימת ולא נפתחת קבוצה למתחילות...לא יודעת עד כמה יהיה את היחס האישי...
הייתי גם בקבוצה של 30 ויותר ויצאתי כי לדעתי המורה פחות בודקת איך את מתרגלתזהו שזה קבוצה של כמעט 30 נשים ביחד
למה אני מרגישה כ"כ לא מסוגלת להתעמל? אין לי כח! עייפה מאד! תוך כמה שיעורים מרגישים שלהיפך כמו שאמרת שזה נותן כח?נתן לי המון כח!
מנסיוני,גם לי יש כמה שאלות על פילאטיס:
1. האם פילאטיס מוריד בטן של אחרי לידה יותר מכל התעמלות אחרת, או שיש דברים יותר טובים להורדת בטן?
2. מזה אומר פילאטיס? זה מעניין? מעייף?
בעיקרון מרגישים שיפור עם הזמן ככל שמתעמלים.למה אני מרגישה כ"כ לא מסוגלת להתעמל? אין לי כח! עייפה מאד! תוך כמה שיעורים מרגישים שלהיפך כמו שאמרת שזה נותן כח?
גם לי היה אותו דברהייתי גם בקבוצה של 30 ויותר ויצאתי כי לדעתי המורה פחות בודקת איך את מתרגלת
תעדכני אותנו כמה זמן זה מחזיק מעמד...מה שהתחלתי בשבוע האחרון ומקוה להתמיד
הליכה יומית של 40 דקות בשעה 6 בבוקר
פשוט.. חלום
ממליצה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: