דרוש מידע פיטורין בהריון

לייצי

משתמש פעיל
אותי רצו לפטר בהריון, אמרו לי שפנו למשרד העבודה ואמרו שקיצוצים רוחביים. למעשה כשאני פניתי למשרד העבודה אמרו לי שלא אשרו להם את הפיטורים.

ברוכה תהיי

משתמש מקצוען
א. אם היא תגיד למשרד העבודה שיש עובדים שנוידו למחלקות אחרות והיא חוששת שלא תמצא עבודה עד הלידה- יש מצב שלא יאשרו לפטר.
ב. מכירה כמה וכמה נשים שמצאו עבודות גם בשלבים כאלה של ההריון (ואפילו אחרי) כך שלא תתיאש. (בלי קשר לנסיון לקבל הסדר אידיאלי עם הבוס הנוכחי)

גדולים מהחיים

משתמש פעיל
קרה לי את אותו הדבר לצערי בחודש שביעי
התיעצתי עם עו"ד ואלו המסקנות :
1. אם מדובר בחודש שמיני תשיעי ואולי גם שביעי בד"כ החברה לא תפנה לתמ"ת למרות האיום כי רק להוציא אישור לוקח בערך חודש וחצי - חודשיים וזה לא שווה להם, וגם אפשר לנסות למשוך את הזמן כמו שכשהם מתקשרים לומר להם שיחזרו אליהם מחר וכו' זה נותן קצת זמן עד הלידה.
2. אם מדובר בחודש מוקדם יותר בהרבה מאוד מקרים התמ"ת מאשר !!! פיטורים בהריון, אם היו פיטורים גורפים והחברה מוברגת היטב ומצליחה להוכיח שזה בגלל קיצוצים ולא בגלל ההריון. וחייבים במקרה כזה להעזר בעו"ד כי אם יש איזה סיכוי זה רק עם עו"ד.
3. מסקנה : שתעשה חושבים מה כדאי לה ללכת עם עו"ד ולנסות לומר שבשלב כזה אין אף מקום שיקבל אותה ואם יש עובדים שנשארו והחברה ממשיכה להתקיים שיפטרו אחרים ולא אותה
או שכדאי לה להגיע להסכם כלשהוא עם הבוס...
בהצלחה רבה ובעיקר הרבה מזל טוב בקלות ובבריאות !!!

ST!

משתמש פעיל
דמי הלידה לא נפגעים
מחושב לה מהיום האחרון להפסקת העבודה בהיותה הריון
(כמובן אם היה לה מספיק חודשי עבודה לפני)
מידיעה!
לא מדויק

אפשר לבחור אם החלד מתחיל לפני הלידה [עד 7 שבועות לפני התאריך]
או מיום הלידה [לדעתי עדיף]
ועד הלידה יכולה לקבל אבטלה או כלום

ברוכה תהיי

משתמש מקצוען
לא מדויק

אפשר לבחור אם החלד מתחיל לפני הלידה [עד 7 שבועות לפני התאריך]
או מיום הלידה [לדעתי עדיף]
ועד הלידה יכולה לקבל אבטלה או כלום
מתי החלד מתחיל לא משנה לחישוב סכום הזכאות לדמי לידה. זה 2 דברים שונים.

bracha5

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
אוטומציה עסקית
עו"ד יכול לעזור

ST!

משתמש פעיל
מתי החלד מתחיל לא משנה לחישוב סכום הזכאות לדמי לידה. זה 2 דברים שונים.
למה לערבב בין השתיים, בוודאי שזה 2 דברים אחרים

אבל את חופשת הלידה שבעבורה מקבלים דמי לידה [15 שבועות דמי לידה, 26 שבועות חופשת לידה -למי שעומד בקרטריונים] אפשר לבחור אם להתחיל לפני הלידה או בלידה
זה הכל

ה' אוהב אותך

משתמש מקצוען
למה לערבב בין השתיים, בוודאי שזה 2 דברים אחרים

אבל את חופשת הלידה שבעבורה מקבלים דמי לידה [15 שבועות דמי לידה, 26 שבועות חופשת לידה -למי שעומד בקרטריונים] אפשר לבחור אם להתחיל לפני הלידה או בלידה
זה הכל
לא מערבבים,
אבל את אמרת על דברי שדמי הלידה לא נפגעים (אפילו שמפסיקים עבודה באמצע הריון)שזה לא מדויק
לכן ענו לך שזה 2 דברים שונים

ST!

משתמש פעיל
לא מערבבים,
אבל את אמרת על דברי שדמי הלידה לא נפגעים (אפילו שמפסיקים עבודה באמצע הריון)שזה לא מדויק
לכן ענו לך שזה 2 דברים שונים
הבנתי
הסתכלתי עכשיו אחורה
חשבתי שאני עונה על תגובה אחרת באשכול דומה
צודקת.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה