בטחוני פיגוע דריסה ברמות • נרצחו האחים יעקב ואשר פלאי והאברך אלתר שלמה לדרמן הי"ד

%IOO

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי

הדסההה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום

אם לא תשאל איך תדע

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
לא נראה לי שבמצב כזה אפשר לשבת שבעה
אפשר לשבת שבעה
ולנהג מנהגי אבלות
אין שום בעיה
הוא פטור מלשבת על כסא נמוך כי הוא חולה
יחד עם זאת ישנה הלכה שכשאדם מתבשר ל"ע על פטירת אחד משבעה קרובים חייב לנהג מנהגי אבלות

לבלוב

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית

א.ש!

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אם מישהו יכול להביא את הכתבה המלאה לטובת החסומים
תודה רבה

דמעות בהדסה: כך בישרו הרופאים לר' פלאי על פטירת בניו​

בית החולים הדסה עין כרם בישרו כעת הרופאים לר' אברהם נוח פלאי ששני בניו נרצחו בפיגוע הקטלני ברמות

בבית החולים הדסה עין כרם בישרו כעת הרופאים לר' אברהם נוח פלאי ששני בניו נרצחו בפיגוע הקטלני ברמות, הידיעה הראשונית פורסמה במבזקי אתר 'המחדש'.
ל'המחדש' נודע כי כי לקראת השעה 12:00 הודיעו לו כי בניו הגדולים ניצלו בפיגוע, וכי הוא נפצע קשה. לאחר כמה דקות בישרו לו צוות בית החולים, על כך שבניו הקטנים אינם בין החיים. הרב פאלי הזיל דמעה, ואמר בקול שבור "ברוך דיין האמת". עין לא נותרה יבשה.
רק אתמול הרב אברהם פלאי שנפצע בפיגוע הדריסה ברמות ואיבד 2 ילדים, התעורר לאחר שהיה מונשם ומורדם בשבועות האחרונים, הרופאים עידכנו כי חל שיפור במצבו והוא ער ומתקשר עם סביבתו. מצבו עדיין מוגדר קשה. התפללו: אברהם נוח בן יהודית לרפו"ש.

יו"ר תנועת ש"ס אריה דרעי הגיע אמש לביקור חולים אצל האברך אברהם נח בן יהודית פלאי, בבית החולים 'הדסה עין כרם', יחד עם מנכ"ל המרכז הרפואי הפרופ' יורם וייס.

נבחר

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית

מצמרר: הסרטון של אשר ויעקב פלאי הי"ד שנשאר למזכרת; "הרגע הזה בחר ה' שישאר" • צפו​

הגברת דבורה פלאי, אמם של אשר ויעקב פלאי הי"ד, שנרצחו בפיגוע ברמות מפרסמת היום תיעוד מרגש של שני ילדיה, רגע טהור של וויתור • "מסתכלת עליכם, ילדים מתוקים כ"כ ומודה לד' על המתנה הזו, רגע אמיתי של נחת יהודית", כתבה
הגברת דבורה פלאי, האמא של אשר ויעקב פלאי הי"ד, שנרצחו בפיגוע ברמות על ידי מחבל שדרס אותם למוות, כותבת היום טור מרגש ומצמרר על הזיכרונות של ילדיה, על הרגעים המשותפים. האמא מפרסמת בנוסף סרטון של מזכרת מילדיה של רגע טהור וויתור.

הגברת פלאי כותבת במכתבה המצמרר: "אנחנו לא מצלמים הרבה, מצלמה טובה לא היתה לנו כבר תקופה. לא זכרתי בכלל שצילמתי אתכם.. כ"כ לא אופייני… ובכל זאת – מצאנו את ההסרטה הזאת, מזכרת כ"כ מיוחדת!. מסתכלת עליכם, ילדים מתוקים כ"כ ומודה לד' על המתנה הזו, רגע אמיתי של נחת יהודית ואת רגע הזה בחר הקב"ה שישאר.

"זה יכל להראות גם אחרת: אולי שניכם הייתם מתעקשים להיות ראשונים, אולי הייתי מבקשת כמו שאני עושה לפעמים: "אושי תוותר ליעקב, הוא הקטן" אולי בכלל היתה פורצת מריבה, גם זה קורה… וגם כך הייתם נשארים ילדים אהובים מאד… אבל כאן בהסרטה של חצי דקה
כמה אושר ונחת גרמתם לי-כאמא! ואיזו מזכרת נצח גם מהויתור – שהוא ערך שאנו משתדלים לחנך אליו וגם ממכם – יעקב שעודנו מתלבט, ואושי המוותר בחיוך… סיטואציה שמוכיחה שהייתם ילדים טובים!"

"אולי הסרטון הזה, שבתזמון מדויק התגלה רק עכשיו, בספירת העומר נשאר לנו בשביל המסר העוצמתי שבו: אבא שלנו אוהב אותנו הוא אוהב אותנו בכל מקרה, גם כשאנו מתווכחים לפעמים, ולא מסתדרים… זה קורה.. אבל כמה אושר ונחת רוח אנו מסבים לו- כשאנו מוותרים אחד לשני: "וכך אמר להם הקב"ה לישראל בני אהובי כלום חסרתי דבר שאבקש מכם, ומה אני מבקש מכם… שתהיו אוהבין זה את זה, ותהיו מכבדין זה את זה ותהיו יראים זה מזה". (תנא דבי אליהו)".

"את התמונות האלה רוצה הקב"ה לראות, את הסיטואציות האלה להנציח ככה הוא אוהב אותנו כל כך! הלואי ונזכה לעשות לפניו נחת רוח!", מסיימת הגברת פלאי.

לבלוב

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית

מצמרר: הסרטון של אשר ויעקב פלאי הי"ד שנשאר למזכרת; "הרגע הזה בחר ה' שישאר" • צפו​

הגברת דבורה פלאי, אמם של אשר ויעקב פלאי הי"ד, שנרצחו בפיגוע ברמות מפרסמת היום תיעוד מרגש של שני ילדיה, רגע טהור של וויתור • "מסתכלת עליכם, ילדים מתוקים כ"כ ומודה לד' על המתנה הזו, רגע אמיתי של נחת יהודית", כתבה
הגברת דבורה פלאי, האמא של אשר ויעקב פלאי הי"ד, שנרצחו בפיגוע ברמות על ידי מחבל שדרס אותם למוות, כותבת היום טור מרגש ומצמרר על הזיכרונות של ילדיה, על הרגעים המשותפים. האמא מפרסמת בנוסף סרטון של מזכרת מילדיה של רגע טהור וויתור.

הגברת פלאי כותבת במכתבה המצמרר: "אנחנו לא מצלמים הרבה, מצלמה טובה לא היתה לנו כבר תקופה. לא זכרתי בכלל שצילמתי אתכם.. כ"כ לא אופייני… ובכל זאת – מצאנו את ההסרטה הזאת, מזכרת כ"כ מיוחדת!. מסתכלת עליכם, ילדים מתוקים כ"כ ומודה לד' על המתנה הזו, רגע אמיתי של נחת יהודית ואת רגע הזה בחר הקב"ה שישאר.

"זה יכל להראות גם אחרת: אולי שניכם הייתם מתעקשים להיות ראשונים, אולי הייתי מבקשת כמו שאני עושה לפעמים: "אושי תוותר ליעקב, הוא הקטן" אולי בכלל היתה פורצת מריבה, גם זה קורה… וגם כך הייתם נשארים ילדים אהובים מאד… אבל כאן בהסרטה של חצי דקה
כמה אושר ונחת גרמתם לי-כאמא! ואיזו מזכרת נצח גם מהויתור – שהוא ערך שאנו משתדלים לחנך אליו וגם ממכם – יעקב שעודנו מתלבט, ואושי המוותר בחיוך… סיטואציה שמוכיחה שהייתם ילדים טובים!"

"אולי הסרטון הזה, שבתזמון מדויק התגלה רק עכשיו, בספירת העומר נשאר לנו בשביל המסר העוצמתי שבו: אבא שלנו אוהב אותנו הוא אוהב אותנו בכל מקרה, גם כשאנו מתווכחים לפעמים, ולא מסתדרים… זה קורה.. אבל כמה אושר ונחת רוח אנו מסבים לו- כשאנו מוותרים אחד לשני: "וכך אמר להם הקב"ה לישראל בני אהובי כלום חסרתי דבר שאבקש מכם, ומה אני מבקש מכם… שתהיו אוהבין זה את זה, ותהיו מכבדין זה את זה ותהיו יראים זה מזה". (תנא דבי אליהו)".

"את התמונות האלה רוצה הקב"ה לראות, את הסיטואציות האלה להנציח ככה הוא אוהב אותנו כל כך! הלואי ונזכה לעשות לפניו נחת רוח!", מסיימת הגברת פלאי.
אולי מישהו עם הסרטון?

Harmonyapro

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים

שועל ספרות.

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
בשורות טובות מבית החולים הדסה בירושלים משם שוחרר היום הרב אברהם נח בן יהודית פאלי שנפצע קשה בפיגוע הדריסה בצומת רמות בערב שבת קבלת התורה ושיכל את שני בניו.
היום (שלישי) אחרי 62 יום שוחרר משיקום כשהוא צועד עם קביים ביציאה מבית החולים.

2020 ESTER

מאיירת דיגיטלית משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
בשורות טובות מבית החולים הדסה בירושלים משם שוחרר היום הרב אברהם נח בן יהודית פאלי שנפצע קשה בפיגוע הדריסה בצומת רמות בערב שבת קבלת התורה ושיכל את שני בניו.
ב"ה
ה' יעזור שימשיך להישתקם ויהיה בריא כאחד האדם

יהודה גל

משתמש מקצוען
מצורף סרטון מהשחרור מבית החולים

קבצים מצורפים

• videos64636026a482dfile_8886.mp4
    2.5 MB

יהודה גל

משתמש מקצוען
אני חושבת שצריך לתת קצת פרטיות ולא לפרסם כל דבר...
אני גם חושב שמוטב אם היו מניחים למשפחה לחזור לפרטיותם, אך הסרטון הזה התפרסם בכל אתר ואתר.
אולי המשפחה הסכימה לפרסום הסרטון כדי להודות לה' על הניסים. :unsure:

פנינה ריימונד

הום סטיילינג מאליאקספרס.
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
עיצוב ואדריכלות פנים
יוצרי ai

יענקל בעל עגלה

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
עריכה תורנית
תלמידי ישיבת ׳פינקל׳ – הבחורים אלחנן פרדו וברוך עמדי שנפצעו קשה בפיגוע דריסה ברמות, ופונו לביה״ח שערי צדק במצב קשה, עורכים כעת מסיבת שבח והודיה להקב״ה על הנס העצום באולם של בית הכנסת ׳מאורות משה׳ רח׳ אברהם רקנאטי 60 שכונת רמו בהשתתפות המשפחה, רבנים, ואישי ציבור בליווי תזמורת,
הציבור מוזמן.
WhatsApp Image 2023-06-15 at 22.01.46.jpeg

דה סנטיס 2024

משתמש מקצוען
עריכה תורנית

02e702d28ded3cbafb39-jpg.1563325

aa735b5dcc38ffeaca26.jpg

כמו כן בסוף השבוע תתקיים הכנסת ספר תורה לבית הכנסת ברמות ד' לעילוי נשמתם של הקדושים אשר מנחם ויעקב ישראל פלאי הי"ד

קבצים מצורפים

• 02e702d28ded3cbafb39.jpg
    02e702d28ded3cbafb39.jpg
    KB 84.5 · צפיות: 144

הדסההה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
ביום חמישי ישהכנסת ספר תורה שהאבא מכניס

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה