דמעות בהדסה: כך בישרו הרופאים לר' פלאי על פטירת בניו | המחדש
בית החולים הדסה עין כרם בישרו כעת הרופאים לר' אברהם נוח פלאי ששני בניו נרצחו בפיגוע הקטלני ברמות
hm-news.co.il
כי אפשר לשבת שבעה עד חודש מהיום שנהרגולמה כ"כ מהר? מה בוער?דמעות בהדסה: כך בישרו הרופאים לר' פלאי על פטירת בניו | המחדש
בית החולים הדסה עין כרם בישרו כעת הרופאים לר' אברהם נוח פלאי ששני בניו נרצחו בפיגוע הקטלני ברמותhm-news.co.il
לא נראה לי שבמצב כזה אפשר לשבת שבעהכי אפשר לשבת שבעה עד חודש מהיום שנהרגו
אפשר לשבת שבעהלא נראה לי שבמצב כזה אפשר לשבת שבעה
אם מישהו יכול להביא את הכתבה המלאה לטובת החסומיםלמה כ"כ מהר? מה בוער?דמעות בהדסה: כך בישרו הרופאים לר' פלאי על פטירת בניו | המחדש
בית החולים הדסה עין כרם בישרו כעת הרופאים לר' אברהם נוח פלאי ששני בניו נרצחו בפיגוע הקטלני ברמותhm-news.co.il
אם מישהו יכול להביא את הכתבה המלאה לטובת החסומים
תודה רבה
אולי מישהו עם הסרטון?מצמרר: הסרטון של אשר ויעקב פלאי הי"ד שנשאר למזכרת; "הרגע הזה בחר ה' שישאר" • צפו
הגברת דבורה פלאי, אמם של אשר ויעקב פלאי הי"ד, שנרצחו בפיגוע ברמות מפרסמת היום תיעוד מרגש של שני ילדיה, רגע טהור של וויתור • "מסתכלת עליכם, ילדים מתוקים כ"כ ומודה לד' על המתנה הזו, רגע אמיתי של נחת יהודית", כתבה
הגברת דבורה פלאי, האמא של אשר ויעקב פלאי הי"ד, שנרצחו בפיגוע ברמות על ידי מחבל שדרס אותם למוות, כותבת היום טור מרגש ומצמרר על הזיכרונות של ילדיה, על הרגעים המשותפים. האמא מפרסמת בנוסף סרטון של מזכרת מילדיה של רגע טהור וויתור.
הגברת פלאי כותבת במכתבה המצמרר: "אנחנו לא מצלמים הרבה, מצלמה טובה לא היתה לנו כבר תקופה. לא זכרתי בכלל שצילמתי אתכם.. כ"כ לא אופייני… ובכל זאת – מצאנו את ההסרטה הזאת, מזכרת כ"כ מיוחדת!. מסתכלת עליכם, ילדים מתוקים כ"כ ומודה לד' על המתנה הזו, רגע אמיתי של נחת יהודית ואת רגע הזה בחר הקב"ה שישאר.
"זה יכל להראות גם אחרת: אולי שניכם הייתם מתעקשים להיות ראשונים, אולי הייתי מבקשת כמו שאני עושה לפעמים: "אושי תוותר ליעקב, הוא הקטן" אולי בכלל היתה פורצת מריבה, גם זה קורה… וגם כך הייתם נשארים ילדים אהובים מאד… אבל כאן בהסרטה של חצי דקה
כמה אושר ונחת גרמתם לי-כאמא! ואיזו מזכרת נצח גם מהויתור – שהוא ערך שאנו משתדלים לחנך אליו וגם ממכם – יעקב שעודנו מתלבט, ואושי המוותר בחיוך… סיטואציה שמוכיחה שהייתם ילדים טובים!"
"אולי הסרטון הזה, שבתזמון מדויק התגלה רק עכשיו, בספירת העומר נשאר לנו בשביל המסר העוצמתי שבו: אבא שלנו אוהב אותנו הוא אוהב אותנו בכל מקרה, גם כשאנו מתווכחים לפעמים, ולא מסתדרים… זה קורה.. אבל כמה אושר ונחת רוח אנו מסבים לו- כשאנו מוותרים אחד לשני: "וכך אמר להם הקב"ה לישראל בני אהובי כלום חסרתי דבר שאבקש מכם, ומה אני מבקש מכם… שתהיו אוהבין זה את זה, ותהיו מכבדין זה את זה ותהיו יראים זה מזה". (תנא דבי אליהו)".
"את התמונות האלה רוצה הקב"ה לראות, את הסיטואציות האלה להנציח ככה הוא אוהב אותנו כל כך! הלואי ונזכה לעשות לפניו נחת רוח!", מסיימת הגברת פלאי.מצמרר: הסרטון של אשר ויעקב פלאי הי"ד שנשאר למזכרת; "הרגע הזה בחר ה' שישאר" • צפו – JDN
הגברת דבורה פלאי, אמם של אשר ויעקב פלאי הי"ד, שנרצחו בפיגוע ברמות מפרסמת היום תיעוד מרגש של שני ילדיה, רגע טהור של וויתור • "מסתכלת עליכם, ילדים מתוקים כ"כ ומודה לד' על המתנה הזו, רגע אמיתי של נחת יהודית", כתבהwww.jdn.co.il
ב"הבשורות טובות מבית החולים הדסה בירושלים משם שוחרר היום הרב אברהם נח בן יהודית פאלי שנפצע קשה בפיגוע הדריסה בצומת רמות בערב שבת קבלת התורה ושיכל את שני בניו.
היום (שלישי) אחרי 62 יום שוחרר משיקום כשהוא צועד עם קביים ביציאה מבית החולים.
מצורף סרטון מהשחרור מבית החוליםבשורות טובות מבית החולים הדסה בירושלים משם שוחרר היום הרב אברהם נח בן יהודית פאלי שנפצע קשה בפיגוע הדריסה בצומת רמות בערב שבת קבלת התורה ושיכל את שני בניו.
היום (שלישי) אחרי 62 יום שוחרר משיקום כשהוא צועד עם קביים ביציאה מבית החולים.
אני חושבת שצריך לתת קצת פרטיות ולא לפרסם כל דבר...@נושי למה ?
אני גם חושב שמוטב אם היו מניחים למשפחה לחזור לפרטיותם, אך הסרטון הזה התפרסם בכל אתר ואתר.אני חושבת שצריך לתת קצת פרטיות ולא לפרסם כל דבר...
על החדירה הנוראית לרשות הפרט.@נושי למה ?
לא, זה לא נתפס, נשמות טהורות.מאתר כל רגע.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: