לא יודעת מה עובר על המישטרה לאחרונה...
צריכים להיתעשת במהירות המירבית!!!!!!!!!
לא יודעת מה עובר על המישטרה לאחרונה...
זה אומר שהרקע עדיין לא ברור ולא ניתן לקבוע בוודאות שמדובר בפיגוע למרות שככה זה נראה.אין כל גינוי מצד חברי הכנסת כמו בפיגועים הקודמים מה זה אומר?
זה אומר שמייבשים אותנו שבועיים.זה אומר שהרקע עדיין לא ברור ולא ניתן לקבוע בוודאות שמדובר בפיגוע למרות שככה זה נראה.
האינטרס ברור שלא לגרום לגל פיגועים ולמוטיבציה להמשך.זה אומר שמייבשים אותנו שבועיים.
ואחרי שבועיים יספרו שזה היה לאומני.
כשזה כבר לא יעניין אף אחד. מה האינטרס? לא ברור! אבל כבר היה לעולמים.
נראה שזו שיטת העבודה החדשה.זה אומר שמייבשים אותנו שבועיים.
ואחרי שבועיים יספרו שזה היה לאומני.
כשזה כבר לא יעניין אף אחד. מה האינטרס? לא ברור! אבל כבר היה לעולמים.
כמה נכון ככה עצובנראה שזו שיטת העבודה החדשה.
לפני שבועיים בערך היה ניסיון לפיגוע בעיר בה אני עובדת, זוג ערבים שחטפו נשק חם ממאבטח בבית הספר לידינו.
המשטרה נתנה הוראה להיות ערניים ולשים לב אבל חוץ מזה כלום, נאדה.
כמובן שנשארנו נעולים כמעט כל היום בפחד מצמית-אחרי הכל מעל 100 ילדים במתחם יחסית קטן...
ואל תגידו לי שמחבל לא מחפש ילדים, כי אף אחד לא בהכרח יכול לקחת אחריות על אמירה כזו, אחרי הכל היו מקרים מעולם ולצערנו הרבה.
הדבר שהכי הדהים אותי זה שאחרי מס' שעות המקרה התנדף מאליו ולא הוזכר בשום מקום.
כשהתקשרתי לברר מול המוקד המקומי נאמר לי שזו הייתה תקרית נקודתית ואין צורך בשום הוראה או התרעה מיוחדת...
כלומר עד שלא רואים דם... לא קרה כלום.
על נס הם כנראה עדיין לא שמעו.
נראה שזו שיטת העבודה החדשה.
לפני שבועיים בערך היה ניסיון לפיגוע בעיר בה אני עובדת, זוג ערבים שחטפו נשק חם ממאבטח בבית הספר לידינו.
המשטרה נתנה הוראה להיות ערניים ולשים לב אבל חוץ מזה כלום, נאדה.
כמובן שנשארנו נעולים כמעט כל היום בפחד מצמית-אחרי הכל מעל 100 ילדים במתחם יחסית קטן...
ואל תגידו לי שמחבל לא מחפש ילדים, כי אף אחד לא בהכרח יכול לקחת אחריות על אמירה כזו, אחרי הכל היו מקרים מעולם ולצערנו הרבה.
הדבר שהכי הדהים אותי זה שאחרי מס' שעות המקרה התנדף מאליו ולא הוזכר בשום מקום.
כשהתקשרתי לברר מול המוקד המקומי נאמר לי שזו הייתה תקרית נקודתית ואין צורך בשום הוראה או התרעה מיוחדת...
כלומר עד שלא רואים דם... לא קרה כלום.
על נס הם כנראה עדיין לא שמעו.
מה הכעס כנגד זהכמה נכון ככה עצוב
דקתמה הכעס כנגד זה
לערבים אין מטרה לדלל את האוכלוסיה של מיליוני היהודים כאן ע"י פיגוע פה או פיגוע שם
אלא להפחיד אותנו ולשבש לנו את החיים
אם את כל אירוע נעלה על ראש שמחתנו ונתעסק בו
א. אנחנו משרתים את המטרה שלהם
ב. אנחנו הופכים את המחבל לגיבור היום
למה שהם יסכנו את עצמם ואת החרות שלהם אם לא יודעים ולא שומעים על זה (כמובן שיטפלו בהם רק לא לעין המצלמות)צו
דקת
לא חשבתי על זה
אבל זה גם נכון שאם מטאטאים מתחת לשולחן אז לא מטפלים בזה,וזה עלול להיהפך ל'שגרה'...ח''ו
א. לא כעסתי. רק נתתי דוגמא למי ששאל למה לא מתעסקים יותר מידיי עם מה שקרה היום.מה הכעס כנגד זה
לערבים אין מטרה לדלל את האוכלוסיה של מיליוני היהודים כאן ע"י פיגוע פה או פיגוע שם
אלא להפחיד אותנו ולשבש לנו את החיים
אם את כל אירוע נעלה על ראש שמחתנו ונתעסק בו
א. אנחנו משרתים את המטרה שלהם
ב. אנחנו הופכים את המחבל לגיבור היום
מאיפה הבנת ?הבנתי שתפסו את המחבל. האם זה נכון?
אני ממש מתנצלת אם זה לא נכון.הבנתי שתפסו את המחבל. האם זה נכון?
מתי אמרו את זה?שמעתי שמצאו את המחבל עובד בחנות אוכל מוכן בבני ברק
נכון או פייק??.??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: