כן, בעיקר בפיגועי התאבדות, הגיעו שתי מחבלים אחד התפוצץ והשני חיכה שיגיעו כוחות ההצלה ואז...יש לי שאלה כפרנית... קרה בעבר שמחבלים ברחו וחזרו לעשות פיגועים ממקום המחבוא שלהם, שכולם חוששים ומסתגרים בבתים??
אפשר להעלות מתי זה קרה?כן, בעיקר בפיגועי התאבדות, הגיעו שתי מחבלים אחד התפוצץ והשני חיכה שיגיעו כוחות ההצלה ואז...
כל כך נכון וכואב.המשפחה כעת מתמקדת באבל הקשה שהוא מכה נוספת בסדרה של אסונות שפקדו את המשפחה בשנים האחרונות.
בצומת בית ליד לפני 25 שנה ובמדרחוב בירושלים לפני כ17 שנהאפשר להעלות מתי זה קרה?
חזל"שקובי בורנשטיין: בעקבות מידע שהתקבל כעת, כוחות גדולים של צה"ל ומשטרת ישראל מבצעים כעת סריקות ברחוב הריטב"א באלעד
גם בעמנואלבצומת בית ליד לפני 25 שנה ובמדרחוב בירושלים לפני כ17 שנה
הדבר הכי גרוע הוא להילחם במישהו שאין לו מה להפסידיש לי שאלה כפרנית... קרה בעבר שמחבלים ברחו וחזרו לעשות פיגועים ממקום המחבוא שלהם, שכולם חוששים ומסתגרים בבתים??
באחד מהם לא מוזכר שהיה פיגוע חוזר, (אשדוד)
גם אם יש חשש שהם בקרבת מקום?לכן לדעתי צריך להפסיק לחשוש וזה לא השתדלות, (קטונתי, אבל זו דעתי)
לא דומה, שם תוכנן מראש פיגוע כפול לא מוכר לי פיגוע תוך כדי בריחה (הרי הם לא מתאבדים)כן, בעיקר בפיגועי התאבדות, הגיעו שתי מחבלים אחד התפוצץ והשני חיכה שיגיעו כוחות ההצלה ואז...
אומרים שמישהו עשה זיקוקים.מה קורה בכניסה לאלעד?
אנחנו שומעים פיצוצים...
כאןלא דומה, שם תוכנן מראש פיגוע כפול לא מוכר לי פיגוע תוך כדי בריחה (הרי הם לא מתאבדים)
צריך להיזהר לא להפחיד סתם מצד שני להיזהר שהם לא יעשו שטויות בבריחה..
כן יש חוגגים בכניסה לעיראומרים שמישהו עשה זיקוקים.
חוסר התחשבות מוחלט.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: