יש ליקרוסיןאיך נקראת המשחה
גם אני שמעתי את זה, וגם לדעתי כתוב ככה בעלון שלהם שמצורף לתרופהמענין, שמעתי מרופא לא בהריון ולא בהנקה...
(לאישה נצרך לקחת א״מ בנוסף.)
נראה לי מידע סותר.ומישהי כאן אמרה שבמרכז להרעלות (אם אני לא טועה) אמרו לה שאפשר לקחת אץת זה גם בהריון
אם זה רלוונטי לך תתקשרי למרכז הרעלות ותבררי, אבל היא בררה את זה-נראה לי מידע סותר.
מי יודעת בבירור?
אני התקשרתי למכון הטרטולוגי של משרד הבריאות לפני חודשיים, שאלתי אותה על הנקה.נראה לי מידע סותר.
מי יודעת בבירור?
מה זו המשחה הזו?יש ליקרוסין
אבל יש עוד משחה שאני לא זוכר את השם אבל זה טוב מאוד כל בית מרקחת מוכר את זה צריך לשאול משחה טובה והם מציאים את זה והמחיר בהתאם
זה לא מפחיד בכלל. רק לא נעים.נו משהו יכול לומר לי ממה זה קורה ....
יש לי פחד מזה....
המשחות למיניהם כמעט ולא יעילות.מה זו המשחה הזו?
יש תרופה ששמעתי שהיא לא מומלצת לתפקודי כבד וכו.
האם המשחה באמת עוזרת ולא מזיקה?
עלול לפגוע ולכן בודקים.כדורים זה רק בכפוף לבדיקות כבד - כי זה פוגע בכבד.
איזה תרופה וכמה חודשים אפשר לקחת את זה?וגם מידי כמה חודשים
טרבינאפין,איזה תרופה וכמה חודשים אפשר לקחת את זה?
אחרי כמה זמן ראית שיפור משמעותי?טרבינאפין,
ניתן לקחת אפילו שנה!
3 חודשים,אחרי כמה זמן ראית שיפור משמעותי?
לא יודעת למה הבנתי מהרופא שהמקסימום זה 4 חודשים.מינימום זמן טיפול זה 3 חודשים
אני ראיתי אחרי חודש, אבל כנראה לא היה לי מאוד חמור, למרות שלפני זה במשך כמה שנים טובות ניסיתי נראה לי את כל העצות שיש שהם לא תרופה ולא עזר כלום.אחרי כמה זמן ראית שיפור משמעותי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: