דרוש מידע פטנטים "שהינו רוצים" לפרקטיקה בחיים...

כל שם שתרצה

מהמשתמשים המובילים!
יש לי פטנט שאני רוצה להוציא אותו אבל לא יודעת איך
קהל היעד: גברים שמתלכלכים בסעודת שבת
פיתרון
סינר לבן שיש לו סגירה מאחורי הצווארון
מודפס עליו עניבה יפה
הרעיון שזה סינר שיראה כמו חולצה והשתלב עם החליפה .
רעיון נפלא.
עכשיו רק נשאר הענין הקטן הזה של למצוא-את-הגבר-הראשון-שמוכן-להשפיל-כבודו-וללבוש-אותו..

אולי יותר פרקטי להמציא צלחת שמתרוממת (ידנית, לא אוטומטית הרי מדובר על שבת) עד הפה, עם סגירה כמו של משפך. וגם מגיני מרפקים שלא יזיזו את היד..

ואם כבר בלכלוכים על הורים עסקינן,
מי יתן וימציאו אזיקים לילדים היושבים על ברכי אמותיהן, סמוך לשולחן. ותמיד תמיד האמא 'לא שמה לב' לשיעור המרחק שאליו הילד יכול להגיע.. עד שצריך לנקות את הרצפה ואת הבגדים ואת המפה ואת השולחן ואת הילדים אחרים שהתלכלכו.

רצתה

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
כל מי שיש לו וילונות בסלון יודע שזה סיוט להוריד ולשים אותם
המסמרים האלו שצריך להוציא/לשים...
אנחנו ב-2023 ומשתמשים בטכניקה שהשתמשו בימי הביניים
אין איזה דרך אחרת לתלות וילונות?

bracha5

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
אוטומציה עסקית
אני מעוניינת במכונה שמקפלת כביסה וממיינת אותה שתהיה ערמה לכל אחד מהמשפחה.
נכתב אחרי שקיפלתי 7 מכונות מלפני החג... ועדיין לא סיימתי.
ללמד את הדרדקים הקטנים לשאת בעול.
וכביסה יש לה דין של הצפרדעים במצרים. קיפלת 7? יש לך עוד 3 חדשות מלוכלכות כבר

H. Clin

משתמש מקצוען
ללמד את הדרדקים הקטנים לשאת בעול.
הילדים שלי עוזרים הרבה אבל קיפול כביסה זה בעיקר עלי.
אף אחד לא יודע כמוני למי שייכים כל גופיה וכל זוג גרביים וחבל שהם יקפלו ובסוף אני אפתח כדי לבדוק את המידה של כל בגד כדי לתקן את הטעויות.
הם כן מקפלים מצעים ומגבות.

H. Clin

משתמש מקצוען
יש לי מתקן מגירות של איקאה לכביסה נקיה, אני ממינת את הבגדים לכל ילד, והגדולים מקבלים ארגז לקפל ולשים בארון
רעיון. אולי אני אאמץ אותו.

לפי החישוב שלי, יש כרגע לפחות שתי מכונות מלוכלכות שמתוסבבות בבית ועוד שתיים בבתי הכנסת ובשמחות בית השואבה.

נערך לאחרונה ב:

כל שם שתרצה

מהמשתמשים המובילים!
צרה נוספת (שאלה תהיינה צרותינו..) שנקלעתי אליה לא פעם, וכנראה שהיא צרת רבים, היא ענין הסוגריים העגולות.
ותוהה אני לעצמי, מי הוא אותו שהחליט החלטה שרירותית זו, שהמרובעות תהיינה בהקשת מקש אחד, והעגולות לא יצאו לאויר העולם אלא בכפל זמן, כפל מאמץ, ומתיחת האצבע מן האגודל עד כדי כאב..
מי הוא שכפה עלינו לסגור דוקא בסוגר מרובע ולא עגול?
מי יתן את הדין על בזבוז הזמן, העלאת מפלס הכעס על תיקון הסוגר שלא תמיד צולח? לעבר מי תונף אצבע מאשימה?

גם כאן דרוש פתרון דחוף להקשת סוגר עגול בלחיצה אחת.
אם ראו לנכון להוסיף מקשים למקלדת רק בשביל לקצר את זמן ההקשה ל'התחל',
יתכבדו נא ויוסיפו מקש לסוגר העגול.

ולמה זה כתבתי 'מקש' ולא שנים?
כי גם על זה תלונתי.
הרי ברור הוא לכל, שאחרי סוגר עגול הפונה לימין, יבוא תמיד רעהו הפונה לשמאל.
ולמה זה נבזבז שני מקשים?
יהי לנו מקש אחד הפותח סוגריים, ובלחיצה שנית יסגור הסוגריים.

אמנם במחשבה שניה, הנה לנו ציון של סוגר הפונה לשמאל העומד לבדו. כגון זה: א)
לפיכך אסיר תלונתי השנית, ובצל הראשונה אתלונן.

בשולי הדברים: כל הענין מעורר תהייה בקשר לתפקידם ושליחותם של נציגינו בכנסת, מה הם עושים שם למען ה', אם את הדבר הפשוט הזה עוד לא הצליחו לפתור?...

YOM&TOV

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אוטומציה עסקית
מייבש שכשהבגד מתייבש הוא מפסיק את הפעולה, חסכוני ושומר על הבגד שלא יהרס יותר סתם
בעקרון יש פטנט שעוזר שהמבייש לא יעבוד סתם וגם יעבוד יותר מהר-
לשים בתוך המבייש יחד עם הכביסה הרטובה מגבת אחת יבשה,
זה עוזר, מקצר ממש את תהליך הייבוש...

H. Clin

משתמש מקצוען
יש לי מתקן מגירות של איקאה לכביסה נקיה, אני ממינת את הבגדים לכל ילד, והגדולים מקבלים ארגז לקפל ולשים בארון

רעיון. אולי אני אאמץ אותו.
חשבתי על זה קצת ולא נראה לי שזה יעבוד אצלנו.
אחרי שאני מקפלת את הכביסה, אני שמה לכל אחד ערמה מסודרת על המיטה כדי שהם יכניסו אותה לארון.
לפעמים הם עושים את זה ולפעמים יש כאלה שהם מדי עייפים אז הם פשוט שמים את כל הערמה בסל הכביסה, עדיין מוקפלת וריחנית. וכמבון שאני צריכה לכבס את הכל שוב אחרי שזה ישב בסל ביחד עם הכביסה המלוכלכת והפחות ריחנית.
אם אני אביא להם כביסה לא מקופלת, אין ספק שאני אמצא את זה שוב בסל כביסה.
(כבר איימתי עליהם שלהבא כשאני אוציא את הבגדים מהמייבש, אני מיד אכניס את זה שוב למכונת כביסה כדי לחסוך את השלבים של המיון והקיפול וההחזרה לסל הכביסה... אולי אני באמת צריכה לעשות את זה כדי שהם ילמדו.)

bracha5

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
אוטומציה עסקית
חשבתי על זה קצת ולא נראה לי שזה יעבוד אצלנו.
אחרי שאני מקפלת את הכביסה, אני שמה לכל אחד ערמה מסודרת על המיטה כדי שהם יכניסו אותה לארון.
לפעמים הם עושים את זה ולפעמים יש כאלה שהם מדי עייפים אז הם פשוט שמים את כל הערמה בסל הכביסה, עדיין מוקפלת וריחנית. וכמבון שאני צריכה לכבס את הכל שוב אחרי שזה ישב בסל ביחד עם הכביסה המלוכלכת והפחות ריחנית.
אם אני אביא להם כביסה לא מקופלת, אין ספק שאני אמצא את זה שוב בסל כביסה.
(כבר איימתי עליהם שלהבא כשאני אוציא את הבגדים מהמייבש, אני מיד אכניס את זה שוב למכונת כביסה כדי לחסוך את השלבים של המיון והקיפול וההחזרה לסל הכביסה... אולי אני באמת צריכה לעשות את זה כדי שהם ילמדו.)
זה בהחלט סיכון...
1. אבל אצלי זה מגיעה עם סלסלה שפשוט הולכת לשידה/רצפה וכו
2. יש איזה תקליט עצבני של אמא נודניקית שדורש שעה מדויקת בה אפשר לבצע בדיקה שהכביסה בארון (לפעמים זה מגובב בארון, אבל החלטתי להעלים עין מהבלאגן, אם נח לגברת למצוא כך את בגדיה, מי אני שאמנע ממנה את התענוג?)
הסלים צריכים להיות מפונים, אחרת אין קבלת תלונה "אמא אין לי מה ללבוש"

א-ירושלמית

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה