הרעיון טוב וקיים במכבסות תעשיתיותמכונת כביסה עם תא גדול לחומרי כביסה, כל פעם המכונה לוקחת כמה שצריך
ואז הוא יתרגל, ובשבת???עגלת תינוקות שמנדנדת את הילד לבד שירגע.
יש דבר כזה.אחד הדברים המעצבנים זה לשלוף גרעינים מפירות כמו פומלה, תפוזים, קלמנטינות (מי שנוהג לאכול...) וכו'
עד שמסיימים לדוג ת'גרעינים התיאבון הולך...
אז הרעיון שלי הוא סוג של שואב גרעינים
כמו שואב אבק קטן ששואב אליו רק את הגרעינים
לשם מה?שיבטלו ברמזורים את הכתום לפני הירוק
נראה לי שקיים.סיר מחולק לכמה תאים-סוגי אוכל שונים
קיים?
כןסיר מחולק לכמה תאים-סוגי אוכל שונים
קיים?
גם ככה אין לו משמעות....לשם מה?
את רוצה שאחרי כושר תהיה לי אנרגיה?בדיוק השבוע צחקנו על זה בעבודה
כחלק מהעבודה יש תיקים שאנחנו צריכות להדפיס בערך 200-250 דף וזה לא לוקח שניה וחצי, הצעתי אולי רעיון שיבנו מדפסת שמופעלת ע"י כח שאנחנו נפעיל עם מכשיר הליכה. תוך כדי שרצים על ההליכון המדפסת עובדת.
ככה המעסיקים גם יכניסו את העובדים יותר לכושר וגם יהיה יותר אנרגיה במהלך היום = עובדים ערניים ובריאים, שומרים על כושר
כמה שנשמע הזוי הרעיון חושבת שיכול להצליח ובגדול
ולפני ?את רוצה שאחרי כושר תהיה לי אנרגיה?
אני גופה מהלכת!!!
אז כנראה באמת צריך לטפל בעניין הכושר בעבודה.....את רוצה שאחרי כושר תהיה לי אנרגיה?
אני גופה מהלכת!!!
קיים:עגלת תינוקות שמנדנדת את הילד לבד שירגע.
גגלי נדנדת MAMORO.עגלת תינוקות שמנדנדת את הילד לבד שירגע.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: