ב2021 מחזיקים בבית רק קרטוני חלבככה פותחים גבינה צהובה ב 2021
לא לבעלי לב חלש/איסטניסטים/כאלה שיש להם מספריים בבית ולא מבינים מה הקטע וכו' וכו'...
צפה בקובץ המצורף 772180
יש את הפונפון האדום של הליצנים, מעולה לאף בחורףכל שנה בחורף אני תמיד חושבת למה עדיין לא המציאו מסכה מפרווה (עם חורים לעיניים לאף ולפה) שתחמם את הפרצוף...
WHATTT????????????????שאלה טובה
הוא עשה את זה בישיבה וככל הזכור לי הוא השתמש בזה לאכילה...
כרגע לא צריך חורים לאף ולפה.כל שנה בחורף אני תמיד חושבת למה עדיין לא המציאו מסכה מפרווה (עם חורים לעיניים לאף ולפה) שתחמם את הפרצוף...
אז בעצם חצי מהבעיה נפתרה כבר, לא?כרגע לא צריך חורים לאף ולפה.
אם זה רול אז בלחיצה קצת חזקה ישתחרר הכדור ותוכלו לשתוף ולהחזיראיך אפשר לשטוף בקבוק דאודורנט??? ולמלא אותו???
זה לא פטנט זה סתם טריקאת זה אפשר לעשות עם בקבוק פלסטיק
את מכווצת אותו טיפה
מניחה על החלמון
ומשחררת את הכיווץ כך החלמוןן נשאב לבקבוק ואת מוריקה אותו בקערה נפרדת.
יש כזה דבר כבר בכמה ארצות באמריקה, שאחד מהם כבר פועל מאז 1975 לפחות לפי מיטב ידיעתי וזכרוניצינור מהבית לפח מרכזי שמשם יפנו אותו
חשבו על זה בעבר וזה לא אפשריאני מזמן רציתי להציע למישהו להמציא מכונת כביסה שכאשר פותחים את הדלת על מנת להוציא את הכביסה נדלק שם אור, אני תמיד מפחדת שנשארה בפנים גרב שחורה קטנה... ובמיוחד כשעושים כביסות בלילה, המנורה מלמעלה לא מאירה לי לתוך המכונה.
תודה
כאן תמצאו משהוא דומה, וכל מיני מזגנים מעניינים:אף אחד לא מציע מזגנים ברחוב??????
מה, לכולם יש רכבים????
חשבתי אולי על הרעיון של מטריה שלמעלה מבפנים מותקן מאוורר או מזגנון, או מצנן, מה שבא לכם, העיקר משהו שיניס מעט את גלי החום...
יש כזה דבר, והוא גאוני, הנה:מטאטא חשמלי שעובד כמו שואב אבק שהלכלוך נשאב פנימה.
צריך כאלו דברים באופן דחוף!!!!בשיא הרצינות, לא מבינה למה אף אחד לא לוקח את זה לידיים:
** מכונה להכנת בקבוקי מטרנה. בדומה למכונות קפה או פחיות. מקישים את הכמות הרצויה ואת השלב הרצוי ויוצא בקבוק מוכן וחם.
(חשבתי על זה רציני מאד כאשר היו לי 3 קטנטנים פחות מגיל שנתיים)
** עגלת תאומים ממונעת. (תסבירו לי למה אישה צריכה לסחוב בעליות תאומים כבדים עם עגלה כבדה שבחישוב פשוט יכולים להגיע יחד ל-30 ק"ג ויותר)
יש לי כבר תכנית משורטטת. כל הזכויות שמורות
המנוע הקטן נמצא בין הגלגלים ומופעל באמצעות הידיים, רק כאשר הידיים אוחזות בידית.
** תרסיס שינה. משפריצים אותו וכולם תוך 2 דקות נרדמים
ראיתי כמה פעמים במכולת אצלי שתנובה עשתה טעות וחתכה את השקית חלב ל6 חלקים וכל אדם שראה את השקיות הקטנות, שאל כמה זה עולה, עד שהמכור נאלץ להחביא אותם, כי נמאס לו להסביר שזה לא למכירה... בקיצור, מי רוצה להשקיע בכזה פרסום, ובכזה מוצר? מי שהשקיע: כשתהיה מליונר, תזכור אותי...!שקיות חלב קטנות (כמו שיש בשוקו)
זה יהיה פתרון למי שלא משתמש בהרבה חלב, לנסיעות, לימודים וכד...
שים לב לשם שלך: "אדם לעמל יולד" קדימה !לא צריך לרוקן. שיהיה סוג של אקולוגי שמכלה את המקקים לבד.....
אנשים אהבו את זה כי זה שונה!ראיתי כמה פעמים במכולת אצלי שתנובה עשתה טעות וחתכה את השקית חלב ל6 חלקים וכל אדם שראה את השקיות הקטנות, שאל כמה זה עולה, עד שהמכור נאלץ להחביא אותם, כי נמאס לו להסביר שזה לא למכירה... בקיצור, מי רוצה להשקיע בכזה פרסום, ובכזה מוצר? מי שהשקיע: כשתהיה מליונר, תזכור אותי...!
אני לא בטוח, בוא, אתה מוזמן לעשות סקר ולבדוק.אנשים אהבו את זה כי זה שונה!
ברגע שייצרו באופן סדיר, זה כבר לא יהיה מעניין....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: