דרוש מידע פטנטים "שהינו רוצים" לפרקטיקה בחיים...

ממלמלת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
המשתמש נחסם

ממלמלת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
המשתמש נחסם
כל שנה בחורף אני תמיד חושבת למה עדיין לא המציאו מסכה מפרווה (עם חורים לעיניים לאף ולפה) שתחמם את הפרצוף...
יש את הפונפון האדום של הליצנים, מעולה לאף בחורף

כשאין קורונה

פ.נ

משתמש סופר מקצוען
אל תשכחו לשלוח את כל הפטנטים שלכם לקול חי....אולי יגשימו לכם את הפטנט שלכם!!!

ygy

משתמש מקצוען
אני מזמן רציתי להציע למישהו להמציא מכונת כביסה שכאשר פותחים את הדלת על מנת להוציא את הכביסה נדלק שם אור, אני תמיד מפחדת שנשארה בפנים גרב שחורה קטנה... ובמיוחד כשעושים כביסות בלילה, המנורה מלמעלה לא מאירה לי לתוך המכונה.
תודה :)
חשבו על זה בעבר וזה לא אפשרי

ygy

משתמש מקצוען
אף אחד לא מציע מזגנים ברחוב??????
מה, לכולם יש רכבים????
חשבתי אולי על הרעיון של מטריה שלמעלה מבפנים מותקן מאוורר או מזגנון, או מצנן, מה שבא לכם, העיקר משהו שיניס מעט את גלי החום...
כאן תמצאו משהוא דומה, וכל מיני מזגנים מעניינים:

ygy

משתמש מקצוען
מטאטא חשמלי שעובד כמו שואב אבק שהלכלוך נשאב פנימה.
יש כזה דבר, והוא גאוני, הנה:

ygy

משתמש מקצוען
בשיא הרצינות, לא מבינה למה אף אחד לא לוקח את זה לידיים:

** מכונה להכנת בקבוקי מטרנה. בדומה למכונות קפה או פחיות. מקישים את הכמות הרצויה ואת השלב הרצוי ויוצא בקבוק מוכן וחם.
(חשבתי על זה רציני מאד כאשר היו לי 3 קטנטנים פחות מגיל שנתיים)

** עגלת תאומים ממונעת. (תסבירו לי למה אישה צריכה לסחוב בעליות תאומים כבדים עם עגלה כבדה שבחישוב פשוט יכולים להגיע יחד ל-30 ק"ג ויותר)
יש לי כבר תכנית משורטטת. כל הזכויות שמורות
המנוע הקטן נמצא בין הגלגלים ומופעל באמצעות הידיים, רק כאשר הידיים אוחזות בידית.

** תרסיס שינה. משפריצים אותו וכולם תוך 2 דקות נרדמים
צריך כאלו דברים באופן דחוף!!!!

ygy

משתמש מקצוען
שקיות חלב קטנות (כמו שיש בשוקו)
זה יהיה פתרון למי שלא משתמש בהרבה חלב, לנסיעות, לימודים וכד...
ראיתי כמה פעמים במכולת אצלי שתנובה עשתה טעות וחתכה את השקית חלב ל6 חלקים וכל אדם שראה את השקיות הקטנות, שאל כמה זה עולה, עד שהמכור נאלץ להחביא אותם, כי נמאס לו להסביר שזה לא למכירה... בקיצור, מי רוצה להשקיע בכזה פרסום, ובכזה מוצר? מי שהשקיע: כשתהיה מליונר, תזכור אותי...!

דסי123

משתמש מקצוען
ראיתי כמה פעמים במכולת אצלי שתנובה עשתה טעות וחתכה את השקית חלב ל6 חלקים וכל אדם שראה את השקיות הקטנות, שאל כמה זה עולה, עד שהמכור נאלץ להחביא אותם, כי נמאס לו להסביר שזה לא למכירה... בקיצור, מי רוצה להשקיע בכזה פרסום, ובכזה מוצר? מי שהשקיע: כשתהיה מליונר, תזכור אותי...!
אנשים אהבו את זה כי זה שונה!
ברגע שייצרו באופן סדיר, לא בטוח שזה כבר יהיה מעניין....

נערך לאחרונה ב:

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה