אתם לא אוכלים יחד?מיקרוגל עם שתי קומות - ארוחת צהריים חמה בו זמנית לגבר ולאשה ולא קורה שאחד מסיים לאכול כהשמיקרוגל סיים לחמם את הצלחת השניה.
,בעקרון זוג מחכה אחד לשני... (ולא רק זו"צ)
אתם לא אוכלים יחד?מיקרוגל עם שתי קומות - ארוחת צהריים חמה בו זמנית לגבר ולאשה ולא קורה שאחד מסיים לאכול כהשמיקרוגל סיים לחמם את הצלחת השניה.
רק לא שמן תינוקות, הכל, אפילו שמן סויה מהציפס בישיבה (טוב טוב, עד כאן) אבל לא שמן תינוקות.פטנט קיים,
בספרי תחליף מגבונים לשבת, תחליפו את המים ב 50% מים רגילים, עם 50% שמן תינוקות, יותר בריא לתינוק, והטישו לא נדבק ומתפורר, אלוווווף!
אם את מתכוונת על המגבונים של הרב גואלמןיש היום מגבונים לשבת
ניסיתי לא סתם הייתי כותבת שצריך פתרון כי זה ממש בלתי אפשרי מדובר בשמלה של ערב ואני בטוחה שיעזור לעוד כאלה פתרון יעילמה הבעיה?
חצי רוכסן סוגרים מלמטה ואת החצי השני מרימים טיפה את השמלה וסוגרים
להשחיל/ לקשור חוט לרוכסן ולמשוך מלמעלה...ניסיתי לא סתם הייתי כותבת שצריך פתרון כי זה ממש בלתי אפשרי מדובר בשמלה של ערב ואני בטוחה שיעזור לעוד כאלה פתרון יעיל
ברור שלא מתערבב, לפני השימוש מנערים טיפה את השפריצר,לא מתערבב ביחד...
המים למטה והשמן למעלה.
למה???.רק לא שמן תינוקות, הכל, אפילו שמן סויה מהציפס בישיבה (טוב טוב, עד כאן) אבל לא שמן תינוקות.
אפשר שמן שקדים, זרעי ענבים, זית... רק לא תינוקות.
הוצאת לי את המילים מהפהלמה???.
למה???.
שמן תינוקות זה אחד השמנים שהכי לא מתאימים לתינוקות...הוצאת לי את המילים מהפה
אני שמעתי שזה סותם את הנקבוביות של העור.שמן תינוקות זה אחד השמנים שהכי לא מתאימים לתינוקות...
שמן תינוקות הינו תוצר לוואי של נפט בהפקת בנזין. הוא לא נספג טוב ואם כן זה עוד יותר גרוע, ואין בו שום ויטמינים מינרלים שיש בכל שמן אחר.
אני כבר שנים לא משתמשת בווזלין.אני שמעתי שזה סותם את הנקבוביות של העור.
אבל גם וזלין הוא 100% נפט טהור אז את אומרת לא להשתמש?
פעם ראיתי אזהרה שלא לשים וזלין באיזור הנחיריים כי זה יכול לגרום לדלקת ריאות.
מה הבעיה בשמן תינוקות?רק לא שמן תינוקות, הכל, אפילו שמן סויה מהציפס בישיבה (טוב טוב, עד כאן) אבל לא שמן תינוקות.
אפשר שמן שקדים, זרעי ענבים, זית... רק לא תינוקות.
ממש לא טוב להשתמש בו, זהו תוצר לוואי של זיקוק בנזין, הוא לא מכיל שום ויטמינים או מינרלים, הית מורחת דלק על הילד שלך? לא, נכון? המטרה בשמן תינוקות זה לחזק ולהבריא את עורם.מה הבעיה בשמן תינוקות?
לא טוב בכללי להשתמש בו? או שרק למטרה הזו?
מרכך זה גם סוג של שמן,גם אני משתמשת במגבונים שייבשתי לפני שבת, ובקבוקון תרסיס ריק שקונים בחנויות בכמה שקלים, שמה מים ותחליף רחצה לתינוקות- לתינוקות רכים, וכשהם גדלים- מרכך שיער! כמובן תשימו לב אם יש לילד שלכם רגישות ספציפית, אבל בד"כ זה עוזר לנקות בקלות ונעים לתינוק.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: