השאלה כמה יעלה המכונה..מכונה לייצר כסף
השאלה כמה יעלה המכונה..מכונה לייצר כסף
היי נסחפנו...
האשכול הוא לא רק על איגלויים
אני רואה ש @סופי12 לקחה את היוזמה לידיים ופתחה אשכול בנושא
רובוט מחליף [ואוזק*] את המוחלף...מחליף טיטולים אוטמטי או אטונמי
סוף סוף רעיון חמוד ולעניןאני מזמן רציתי להציע למישהו להמציא מכונת כביסה שכאשר פותחים את הדלת על מנת להוציא את הכביסה נדלק שם אור, אני תמיד מפחדת שנשארה בפנים גרב שחורה קטנה... ובמיוחד כשעושים כביסות בלילה, המנורה מלמעלה לא מאירה לי לתוך המכונה.
תודה
זה קיים!!לדעתי גם שימכרו איגלויים מים
זה גם מרענן וגם בריא
מנסיון ילדים ואפילו תינוקות אוהבים את זה..
https://www.hidabroot.org/article/223059אף אחד לא מציע מזגנים ברחוב??????
מה, לכולם יש רכבים????
חשבתי אולי על הרעיון של מטריה שלמעלה מבפנים מותקן מאוורר או מזגנון, או מצנן, מה שבא לכם, העיקר משהו שיניס מעט את גלי החום...
ועוד משו לעזוראפשר פשוט להסכים לקבל על עצמנו את העול הזה שה' נתן לנו מתוך שהאמין בנו שאנו מסוגלים לעמוד בו, וגם כשקצת קשה, לעשות את זה מתוך תחושת שליחות ולא מתוך אילוץ.
יש אומרים שזה בגלל שיש לזה טעם של קלקר...יש. קוראים לו "קל קר" (למה השם הזה? לא יודעת)
מתג שמחברים לילדים וכשלוחצים על OFF הם פשוט נרדמים!
בלי כל הסאגה של 'אני צמא' 'אני צריך לשירותים' 'תביאי לי עוד פעם מים' 'הוא צבט אותי' 'את צריכה לחתום לי' ועוד ועוד כיד הדמיון הטובה על הילדים.
פשוט בשעה היעודה נלחץ על המתג והם ירדמו ברוגע ובשלווה (שלי, כן?!)
מתג כזה לעצמנו.מתג שמחברים לילדים וכשלוחצים על OFF הם פשוט נרדמים!
בלי כל הסאגה של 'אני צמא' 'אני צריך לשירותים' 'תביאי לי עוד פעם מים' 'הוא צבט אותי' 'את צריכה לחתום לי' ועוד ועוד כיד הדמיון הטובה על הילדים.
פשוט בשעה היעודה נלחץ על המתג והם ירדמו ברוגע ובשלווה (שלי, כן?!)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: