אולי נשלח להם(לבתי החולים) קישור לפרוג..אז שיכניסו אותו לשימוש דחוף בבתי החולים ויפסיקו להתעלל בחסרי ישע
נערך לאחרונה ב:
אולי נשלח להם(לבתי החולים) קישור לפרוג..אז שיכניסו אותו לשימוש דחוף בבתי החולים ויפסיקו להתעלל בחסרי ישע
דווקא הוא בשימוש בבתי חולים, אני ראיתי בסורוקה.אז שיכניסו אותו לשימוש דחוף בבתי החולים ויפסיקו להתעלל בחסרי ישע
שקודם כל ימציאו מד לחץ דם אלחוטי עם מסך קטן שבסריקת הקוד שעל הצמיד הערכים נכנסים אוטומטית למחשב...אולי תשלחי להם(לבתי החולים) קישור לפרוג..
מתקן טכנולוגי להורים מאפשר הכנה מהירה ואוטומטית של בקבוק לתינוקות בתוך 8 שניות בלבד.** מכונה להכנת בקבוקי מטרנה. בדומה למכונות קפה או פחיות. מקישים את הכמות הרצויה ואת השלב הרצוי ויוצא בקבוק מוכן וחם.
(חשבתי על זה רציני מאד כאשר היו לי 3 קטנטנים פחות מגיל שנתיים)
קיים כזה דבר!!!!!כן, אבל לא עם רחפן. תזמיני מונית אוטונומית.
קיים....היי אם בסופר יהיה עגלת קניות עם שני מושבים ולא אחד
אני בטוחה שזה יקל מעל אמהות לתאומים וגם לאמהות עם ילדים קטנים צפופים..
מנסיון לא תמיד חייבים לתת אקמול לילד לפעמים מספיק לתת גלי' קטן והתולת שוות ערך לאקמול- בדוק ומנוסה!אקמול לילדים כמו סוכרית ג'לי. (כמו הויטמין C)
בעצם, כל תרופה אחרת בעיקר לאלו שהתרופה היא יומיומית (דפלפט למשל)
(טוב, זה אחרי שעת סיוט לשכנע את הילד לקחת ת'תרופה..........)
יש כזה פטנט קוראים לו ביתר עילית!מעונות ומשפחתונים שנרשמים אליהם ו...
מתקבלים...
קיים..אני מאד הייתי רוצה, כל החורף חיפשתי את זה, מטריה אם קליפס שיכולים לחבר לעגלה של התינוק כדי שהאמא לא תצטרך לאחוז ביד אחד את המטריה וביד השניה את העגלה...
וודאי שקיים.קיים כזה דבר!!!!!
היום היא הסתובבה ברחובות תל אביב.
איפה? אשמח אם תעלי קישור או שם של חנותקיים..
מעליות מוארכות .
שלא יהיה מקום לעמוד אחד מול השני...
פשוט כדי למנוע את המבוכות וכדי שנוכל להסתכל על הקיר ולא לחפש נקודה עלומה.
איפה? אשמח אם תעלי קישור או שם של חנות
מחזיק לכל מטריה שמתחבר לעגלהאיפה? אשמח אם תעלי קישור או שם של חנות
שכנים שלנו חיברו מצבר קטן לעגלה ובלחיצת כפתור העגלה נוסעת!! בעיה בשבת...עגלה עם מנוע קטן שכשמפעילים אותו בלחיצה על כפתור (ללא הפסקה) - מסיעה את עצמה באיטיות.
למה אני צריכה לעבוד קשה בעליות?
יש כזה מטריהאני מאד הייתי רוצה, כל החורף חיפשתי את זה, מטריה אם קליפס שיכולים לחבר לעגלה של התינוק כדי שהאמא לא תצטרך לאחוז ביד אחד את המטריה וביד השניה את העגלה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: