נכתב ע"י קקטוס;1958740:למה צריך שהדג יהיה מבושל?
את הרי אופה אותו אח"כ?
אי אפשר לרסק דג שאינו מבושל אלא רק לטחון. אם הדג יהיה טחון ממש, הטעם יפגע כי צריך הרבה יותר פירורית בשביל ליצור ממנו עיסה מתאימה שלא תהיה מדי דביקה.
ניסיתי פעם גם עם דג לא מבושל.
הדבר מורגש עוד יותר בפאפס שאז צריך עיסה מספיק סמיכה שתיתפס במקל ושתצליח לשמור על צורתה העיגול שלה. אם העיסה דלילה מדי [דג טחון למשל] אז בשביל להסמיך צריך המון פירורית.
לקציצות שמטגנים או אופים בתנור [לא בתבנית שקעים] אפשר כמובן להשתמש בדג טחון שלא בושל מראש.