הבטחתי להעלות היום...
אז רגע לפני שהיום יברח, קבלו!
1 נתח סלמון מבושל [נתח מכובד, או 2 קטנים]
2 ביצים
1/2-3/4 כוס פירורית זהב
1 כפית מלח
מעט פלפל שחור
לרוטב:
מיונז
קטשופ
שום כתוש
הכל לפי הטעם.
מרסקים בקערה את הסלמון עד שהוא מתפורר לגמרי. מוסיפים ביצים, פירורית ותבלינים.
דוחסים לתבנית שקעים ואופים ב 180 מעלות כ-15 דקות. אם השקעים גדולים, משך האפיה עשוי להתארך.
מחלצים אחרי שמצטנן.
אם יש שקע בראש הפטיפור- מכינים רוטב ומשלפים פנימה. אחרת- מגישים לצק צלוחית רוטב.
אפשר להמיר בקופסא של טונה. ההוראות אותו דבר.
להכנת פאפס סלמון/טונה-
מכינים את אותה עיסה, אבל הפעם טוחנים את הדג. אפשר במקל. ומוסיפים רק ביצה 1 במקום 2.
מכינים כדורים. נועצים פנימה מקל. מודאים שהמקל תפוס בכדור העיסה. מגלגלים בפירורית בזהירות. מטגנים בשמן עמוק. מחזיקים את המקל כדי שהסלמונפאפ לא יתהפך.
מגישים לצד צלוחית רוטב וירקות חיים.
צפה בקובץ המצורף 276596
צפה בקובץ המצורף 276597
צפה בקובץ המצורף 276598
אז רגע לפני שהיום יברח, קבלו!
1 נתח סלמון מבושל [נתח מכובד, או 2 קטנים]
2 ביצים
1/2-3/4 כוס פירורית זהב
1 כפית מלח
מעט פלפל שחור
לרוטב:
מיונז
קטשופ
שום כתוש
הכל לפי הטעם.
מרסקים בקערה את הסלמון עד שהוא מתפורר לגמרי. מוסיפים ביצים, פירורית ותבלינים.
דוחסים לתבנית שקעים ואופים ב 180 מעלות כ-15 דקות. אם השקעים גדולים, משך האפיה עשוי להתארך.
מחלצים אחרי שמצטנן.
אם יש שקע בראש הפטיפור- מכינים רוטב ומשלפים פנימה. אחרת- מגישים לצק צלוחית רוטב.
אפשר להמיר בקופסא של טונה. ההוראות אותו דבר.
להכנת פאפס סלמון/טונה-
מכינים את אותה עיסה, אבל הפעם טוחנים את הדג. אפשר במקל. ומוסיפים רק ביצה 1 במקום 2.
מכינים כדורים. נועצים פנימה מקל. מודאים שהמקל תפוס בכדור העיסה. מגלגלים בפירורית בזהירות. מטגנים בשמן עמוק. מחזיקים את המקל כדי שהסלמונפאפ לא יתהפך.
מגישים לצד צלוחית רוטב וירקות חיים.
צפה בקובץ המצורף 276596
צפה בקובץ המצורף 276597
צפה בקובץ המצורף 276598