ועדת השרים לענייני חקיקה אישרה את הצעת חוק הראשונה של חבר הכנסת מיכאל מלכיאלי (ש"ס) ולפיה בחור ישיבה יהא זכאי לפטור מתשלום דמי ביטוח לאומי עד גיל 19.פטור מתשלום? על מה ולמה?
ועדיין לא התקבל אישור על כך?אישור בועדת שרים אינו כלום.
החוק צריך להתקבל ב4 קריאות בכנסת.
דבר שייקח הרבה זמן אחרי הבחירות, אם בכלל...
הדוח הזה זה רק אם הוא עובד!ועדיין לא התקבל אישור על כך?
באתר ביטוח לאומי מופיע שאני אמור למלאות טופס דין וחשבון רב שנתי רק שאני לא יודע מה למלאות
החוק עדיין לא עברועדיין לא התקבל אישור על כך?
באתר ביטוח לאומי מופיע שאני אמור למלאות טופס דין וחשבון רב שנתי רק שאני לא יודע מה למלאות
התקשרתי לביטוח לאומי לברר את הנושא ואמרו לשלוח רק טופס אישור מהישיבה ואכן אמרו שהבן מופיע כבן ישיבה במערכתאם מישהו מכם כבר טיפל בזה טיפול בפטור תשלום ביטוח לאומי לבחור שעדיין לומד בישיבה מגיל 18 ולא הגיע עדיין לגיל 19
אם אפשר לקבל עזרה בנידון
בתודה מראש
אין במילים אלו שום קשר לפטור מתשלוםהתקשרתי לביטוח לאומי לברר את הנושא ואמרו לשלוח רק טופס אישור מהישיבה ואכן אמרו שהבן מופיע כבן ישיבה במערכת
תודה לכל המגיבים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: