יוסי דייטשמי שָּׁם היום בתברואה?
יוסי דייטשמי שָּׁם היום בתברואה?
..דיווח אוטומטי לרשויות על עברייני תברואה.ככה זה מתחיל עם חיישן לזבל, עוד מעט החיישן יבדוק גם את תכולת הזבל, ויוציא פירוט כמה כוסות לבן, כמה מרגרינה, וכמה שימורים, ומה עוד?
אתה מדבר על ירושלים או על כל הארץ? בבני ברק בשם הגרשצ רוזנבלט אין בעיה בחיישנים בשבת .תיקון טעות.
בניגוד למה שכתבתי לעיל, נודע לי ממקור מוסמך לחלוטין שהחיישנים פועלים גם בשבת.
האם מערכת הבקרה פועלת גם בשבת?
ואם כן, האם זה אסור?
לא יודע.
שב שנית:
החיישנים מותקנים בגבוה הקרקע, הפרצוף שלהם כלפי מטה, הם מבוססי גלי קול, והם משדרים מידי פעם גלי קול פנימה, לעבר פנים הפח, וככה הם יודעים עד כמה הפח מלא.
מצטער שזה המצב, הרגשתי חובה הלכתית לדווח לכם, ובבקשה אל תציקו לי מניין המידע.
ירושלים בלבד.אתה מדבר על ירושלים או על כל הארץ? בבני ברק בשם הגרשצ רוזנבלט אין בעיה בחיישנים בשבת .
יודע בבירור שהם קיימים ופעילים גם בשבת.מתוך "אספקלריה" שיצא השבוע.
בטאון המכון המדעי טכנולוגי להלכה בראשות הרב הלפרין
צפה בקובץ המצורף 490140
מידיעה ברורה מאנשי מקצוע בתחום אני יודע גם על כך שיש ודאי שידורים של החיישנים גם בשבת (יש לכך צילומי מסך מהתוכנה)יודע בבירור שהם קיימים ופעילים גם בשבת.
אתה מביא את דעת הרב שמותרלאחר בירור שערך הגאון רבי יצחק מרדכי רובין שליטא, מחבר ספר ארחות שבת:
ב. גם במקומות שבהם החיישנים פעילים, מותר להכניס פסולת לפח, (לכאורה המחמיר יבורך - לא שמעתי מהרב)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: