מקצה הארץ-:)
משתמש מקצוען
במקרה שלנו החסרון הוא היתרון..יתרונה של לוריוון הוא בכך שהיא מרגיעה במהירות את החרדה. חסרונה הוא שהיא מרדימה.
במקרה שלנו החסרון הוא היתרון..יתרונה של לוריוון הוא בכך שהיא מרגיעה במהירות את החרדה. חסרונה הוא שהיא מרדימה.
זה מה שהרגיע אותו - זה נותן תחושה כאילו הגוף נרגע וכמעט נרדם, הוא תיאר את הנסיעה ברכב עד למרפאה כאתגר שלא להירדם.במקרה שלנו החסרון הוא היתרון..
וואו קונהכדור הרגעה, נותנים אותו גם לסובלים מחרדות קלות.. כמדומני שהוא ללא מרשם
לא בדיוק, כי אצל ילדים שיש גז צחוק בנוסף הרופא/ה עומד/ת מעל הילד אי אפשר כ"כ להצליח לראות את המסךיש אצלנו במרפאת כללית סמייל לילדים אולי גם למבוגרים לא יודע.. מסך בתקרת החדר, ומיד כשמתחיל הטיפול הרופאה (מיוחדת במינה) מדליקה את המסך שם יש כל מיני דמויות ומשחקים שונים (לא משהו בעייתי, אם שאלתם!!) והילד מוסח בקלות..
דוקא הבת שלי היתה מבסוטה מזה, כנראה שכן ראתה...לא בדיוק, כי אצל ילדים שיש גז צחוק בנוסף הרופא/ה עומד/ת מעל הילד אי אפשר כ"כ להצליח לראות את המסך
לצערי לי אין!!! כמובן אפשר לבדוק בקופ"ח / מרפאת השיניים.יש למישהו תשובה בשבילי
תודה
היה לי אותה שאלה לפני שבועיים אצל הרופא שינייםשלום רב לכולם
יש לי שאלה
טיפול שיניים בהרדמה כללית כמה כסף עולה למבוגר
והאם כדאי
ואיפה עושים דבר כזה
תודה
מה היה בסוף?מה עושים???
כבר ניסיתי עם הרדמה מקומית וזה לא ממש עזר
אני צריכה דחוף יש לי ממש כאבים
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: