הסרבל פנוי לך לפורים?
מעניין אותי..
הסרבל פנוי לך לפורים?
זה לא שליהסרבל פנוי לך לפורים?
מעניין אותי..
של מישהי שאפשר לפנות אליה?זה לא שלי
זה תמונה ישנה, אני לא מוצאת את המקור. העלתי בשביל השראהשל מישהי שאפשר לפנות אליה?
אני בזמנו חיפשתי לתות בננהמ
מחפשת גם לשני בנים קטנים
משהו מענין ועם חיות רק טהורות ולא של בנות יש למישהי רעיון?
אני עשיתי ערכה להכנת מוקפץ -עם מתכוןיש משהו לחלוקת משלוח מנות לתחפושת סינית / יפנית?
שקשור איכשהוא
עדיין רלוונטי , אני מעונינת עבור ילדה בת 10,למכירה תחפושת פופיט מושקעת במיוחד
למכירה במספר מידות
מתענינת בנסיך , בבני ברק, 035535561 אשמח שתהיי איתי בקשר או שתגיבי אם לא רלונטי.למכירה תחפושות של 3 נסיכות / בובת חרסינה ונסיך מושקעות מאוד!!! במחיר משתלם ממש!! צפה בקובץ המצורף 1284585צפה בקובץ המצורף 1284578
תחפושת נסיכות לגיל 7 לגיל 5 ולגיל 3 נסיך לגיל 3
לא רלוונטימתענינת בנסיך , בבני ברק, 035535561 אשמח שתהיי איתי בקשר או שתגיבי אם לא רלונטי.
לדעתי אלה הרבה יותר מעלפותואולי יש לכם רעיון נוסף נאה לתחפושת פרפר לילדה מידה 8 ?
תודה רבה , חשוב לי האורך. אני לא נותנת לילדה בת 7 ללכת עם חצאית מעל הברך. אני אסתכל במה ששלחת אחד לאחד אולי אמצא משהו. יודעת לגבי הכוכב? וכל הכבוד על העזרה הרבה שאת מושיטה כאן כל הזמן עם אלי...לדעתי אלה הרבה יותר מעלפות
27.8₪ 46% OFF|בנות ורוד נצנצים טול שמלת ילדים פרפר פיות טוטו שמלות עם כנף מקל Hairbow ילדי ליל כל הקדושים Cosplay תלבושות| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com10.99€ 6% OFF|2017 neue Mädchen Blume Tutu Kleid Baby Flauschigen 2 Schichten Tüll Ballett ballettröckchen Häkeln Pfau Kleid mit Stirnband Kinder Party kleidung|tutu dress|new girltutu dress baby - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com16.84€ 5% OFF|Mädchen Lila Schmetterling Blume Tutu Kleid Kinder Glitter Tüll Kleid Ballkleid mit Flügel Kinder Geburtstag Party Kostüm Kleider|Kleider| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com11.71€ |Mädchen Kinder Schmetterling Flügel Tutu Rock Maske Schule Leistung Halloween Dance Party Kleid Up Kostüm Mädchen Ostern Cosplay|Mädchen-Kostüme| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com6.03€ 30% OFF|LED Kinder Kostüm Requisiten Mädchen Röcke Engel Luminous Flügel Blinkt Schmetterling Rock Lichter Anzug 2 8year Ostern Valentinstag|Party-DIY-Dekorationen| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com10.58€ 42% OFF|4 stück Glänzende Schmetterling Flügel + Zauberstab + Stirnband + Tutu Rock Weihnachten Halloween Cosplay Kostüm Für Fee Mädchen Kinder 13 farben| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
סיכות לשיער
עגילים קטנות מכסף
3.74€ 49% OFF|Baby Prinzessin 925 Silber Schmetterling Zirkonia Kleine Hoop Ohrring Für Mädchen Kind Wome Schöne Aros Huggies Ohrring Schmuck|Creolen| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
ק.ש.
מסכימה איתך על האורך. הכוכב בסדר גמורתודה רבה , חשוב לי האורך. אני לא נותנת לילדה בת 7 ללכת עם חצאית מעל הברך. אני אסתכל במה ששלחת אחד לאחד אולי אמצא משהו. יודעת לגבי הכוכב? וכל הכבוד על העזרה הרבה שאת מושיטה כאן כל הזמן עם אלי...
תודה חמודה, זו ה[מיני]עבודה שליתודה רבה , חשוב לי האורך. אני לא נותנת לילדה בת 7 ללכת עם חצאית מעל הברך. אני אסתכל במה ששלחת אחד לאחד אולי אמצא משהו. יודעת לגבי הכוכב? וכל הכבוד על העזרה הרבה שאת מושיטה כאן כל הזמן עם אלי...
הם כבר חוזריםהאם זה נכון שהחל מיום , אם אני מזמינה דברים מאלי אקספרס זה לא יגיע לפורים בגלל שהסינים יוצאים לחופשת חגים? אשמח לדעת מבעלות נסיון.
כלומר?הם כבר חוזרים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: