תמונות ישיש לי למכירה תחפושות של סוכריות תפורות מושקעות
לילדה בערך בגיל 6
וילדה בערך גיל שנה וחצי שנתיים
200שח
אפשרות בבניברק או ירושלים
אולי נסיכהצריכה עזרה-
הבת שלי בגן חובה מתחפשת לכלה, היא לא מוותרת, אז היא תהיה כלה,
העניין שמחפשת משהו מתאים לכלה גם ל2 הקטנים יותר, בן ה4 נגיד יהיה חתן, ובת השנתיים?
הקטנה יכולה להיות צלמתצריכה עזרה-
העניין שמחפשת משהו מתאים לכלה גם ל2 הקטנים יותר, בן ה4 נגיד יהיה חתן, ובת השנתיים?
אולי שוויגער...צריכה עזרה-
זה יכול להראות אותו דבר ולהיקרא שושבנית...אולי נסיכה
אחלה רעיון!! השאלה אם היא תסכים להיות עם פאה כ"כ מכובדת...אולי שוויגער...
רעיון חמוד שוויגער הבעייה שזה באמת לא פרקטי עם פאה או מטפחת שיחזיק 2 דקותזה יכול להראות אותו דבר ולהיקרא שושבנית...
אחלה רעיון!! השאלה אם היא תסכים להיות עם פאה כ"כ מכובדת...
יש לי שכנה שעשתה את זה פעם, הלבישה את הילדה כמו גברת עם חליפה מחויטת ושרשרת פנינים וטענה שזה שדכניתאיך שדכנית? ושושבינה זה רק שמלה לבנה לא?
סושי ממתקיםיש משהו לחלוקת משלוח מנות לתחפושת סינית / יפנית?
שקשור איכשהוא
במשלוח מנות בא לי להכין בערך 4 או 5 סוגי דגים (מעושנים, הרינג וכו') בקופסאות עגולות עם מדבקה מעל של התמונה שלהם וכיתוב "מזל אדר דגים" להניח אחד מעל השני, ליד לשים חב' קרקרים ונראה לי הולך טוב עם בירה.יו איזה מתוק
באלי לילד בן שנה אבל מה עם משלוחי מנות
דג דגים
באמת איך מתחפשים לזה איזה צבע זה דג תלוי
על כל ילדה לשים מספרמחפשת תחפושת משותפת לילדים
יש לי בן- גיל 4
ו3 בנות גיל 3,2,1 אשמח לרעיונות לתחפושת להשכרה או למכירה
בשבילך...זה לא בכשרות טובה ...
השוויגער...צריכה עזרה-
לתחפושת יש הרבה רעיונות בגוגל:במשלוח מנות בא לי להכין בערך 4 או 5 סוגי דגים (מעושנים, הרינג וכו') בקופסאות עגולות עם מדבקה מעל של התמונה שלהם וכיתוב "מזל אדר דגים" להניח אחד מעל השני, ליד לשים חב' קרקרים ונראה לי הולך טוב עם בירה.
זה נחמד לקבל דגים בפורים, אוכלים אותם בסעודה וכולם נהנים...
אבל מה עם התחפושת של הדג????? אין לי כ"כ רעיון איך לחפש אותו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: