שימעלה שימעלה
משתמש פעיל
למכירה תחפושת פרח לתינוק
מידה 3-6 גדול- מתאים גם לגיל שנה
התחפושת חדשה ולא הייתה בשימוש
מוכרת ב 50 שח
מידה 3-6 גדול- מתאים גם לגיל שנה
התחפושת חדשה ולא הייתה בשימוש
מוכרת ב 50 שח
איך באישי?מתלבש עם כתפיות (כמו מנשא)
מתאים לכל גיל
אפשר ליצור קשר באישי
אשמח לתמונהלמכירה תחפושת סקוטי מושקעת!!!
מתאים לגיל8 .9
עם כל הפריטים!!
למי שמעונינת אשלח תמונה באישי
בעיקרון לפי דעתי מתאים חופשי לגיל 8ואולי גם לעשר בגלל שעל הבן שלי שהיה בן 6 היה גדול במותן מאודלאיזה גיל הנסיך? האם יכול להתאים לילד בן עשר
תוכלי לעלות תמונה ומחיר?למכירה תחפושת משלוחן פיצה
מידה 6 ומידה 4
חולצה+קסדה
מושקע מאד
את יכולה לבנות המון דברים על כסא גלגלים, באמצעות קאפה ואלבד:ייאוש !! אין לי עדיין תחפושות לפורים. צריכה רעיון יפה לילד בן שנה וחצי וילד בן שש וחצי - בכסא גלגלים. יש למישהו? הגדולים בני 11 ו 12 וחצי לא ברור עדיין אם יתחפשו או לא....
תודה מראש~~!!!
יש חנויות של גרפיקה שמדפיסות . אם את לא מוצאת תנסי לחפש בגד גוף חלק ולהדפיס עליומחפשת תחפושת בונבון לתאומים בני 3 חודשים
מאיפה אני משיגה??
או לפחות אוברול או בגד גוף צהוב. אין בשום חנות תינוקות צהוב או צהוב-בננה...
צאלמער = יאכנע, (בלשון נקבה- אם זה זכר אז אין יאכנער!!)דחוף!!
רעיון למשלוח מנות + כיתוב לתחפושת צ'אלמר..
אני יכולה ליצור את הסמל של בונבון על 'לבד' ולתפור מעל לבגדיש חנויות של גרפיקה שמדפיסות . אם את לא מוצאת תנסי לחפש בגד גוף חלק ולהדפיס עליו
ויש גם בסופר שיין אם זה בתקציב שלך...
בבזאר שטראוס ולידר אין?אני יכולה ליצור את הסמל של בונבון על 'לבד' ולתפור מעל לבגד
אבל אין צהוב....
בנקס בטוח יש ומגיע לך עד שבוע (בד"כ 3-4 ימים)אני יכולה ליצור את הסמל של בונבון על 'לבד' ולתפור מעל לבגד
אבל אין צהוב....
היה כאן מישהי שעלתה תמונות של עוגות שהכינב לבד,הזמנתי לבת שלי אביזרי תחפושת של קונדטורית וחלק מהעוגות לא הגיע יש למישהו רעיון ?
קומו כולכםיש לכן רעיון לחיידר שמחפשים לזקן
כיתוב או אימרה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: