@מיכל אלחרר - הנסיך עדיין רלוונטי?למכירה תחפושות של 3 נסיכות / בובת חרסינה ונסיך מושקעות מאוד!!! במחיר משתלם ממש!! צפה בקובץ המצורף 1284585צפה בקובץ המצורף 1284578
תחפושת נסיכות לגיל 7 לגיל 5 ולגיל 3 נסיך לגיל 3
@מיכל אלחרר - הנסיך עדיין רלוונטי?למכירה תחפושות של 3 נסיכות / בובת חרסינה ונסיך מושקעות מאוד!!! במחיר משתלם ממש!! צפה בקובץ המצורף 1284585צפה בקובץ המצורף 1284578
תחפושת נסיכות לגיל 7 לגיל 5 ולגיל 3 נסיך לגיל 3
מוכרת?מעלה שוב תחפושת יונה/ציפור לתינוק 0-6 חמודה בטירוף וממש נוחה
גם אני מחפשת, אשמח לרעיונותהבת שלי מתחפשת לדיילת ואני מחפשת רעיון חמוד למשלוח מנות לחברות בקונספט.
אני ראיתי בשופשופ סינית אדומה ב 40 ש"חאני מחפשת תחפושת סינית עם הבגד האדום לגיל 2-3 אם יש למישהי אשמח לדעת מאיפה היא.
@האורות איך אפשר לדבר איתך לגבי התחפושת נסיכים?
איך אני יוצרת קשר?מוכרת תחפושת כבאי מושקעת במיוחד.
כולל מגפון משמיע קול כבאית.
מיכלי מים על הגב, עם רובה מים.
נקנתה בארה"ב.
במצב מעולה. כמו חדש.
100 ש"ח. בני ברק.
מבני ברק מוכרת ב- 60 ש''חמוכרת?
בכמה ומאיזה עיר?
יש לי סינית לא אדומה כחולה וורודה שמתאימה לגיל 3 - תראי בתגובות הקודמות שליאני מחפשת תחפושת סינית עם הבגד האדום לגיל 2-3 אם יש למישהי אשמח לדעת מאיפה היא.
@האורות איך אפשר לדבר איתך לגבי התחפושת נסיכים?
בני ברקמאיפה את?
מוכרת תחפושת חדשה ומתוקה של בובת שלג במידה 12-18מחפשת תחפושת לילד בן שנה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: