דסי גרינברגרר
משתמש צעיר
מחפשת דחוף חולצה וגרביון בצבע צהוב מידה 03 או 3-6 אם למישהי יש או יודעת אפשר אפשר לקנות בירושלים אשמח מאוד לשמוע
תוכלי להעלות שוב את התמונה, אני לא מצליחה לראות אותה?
תודה
85 לאחדבכמה?
אני רוצה!למכירה נעליים הולנדיות מידה 20/21
עשויות מעץ!
יכולה לשתף גם בפרטי התחפושת?תוף שבוע! אבל הוספתי דמי משלוח
קבלי קישור
13.4₪ 67% OFF|מתכת אגרטל קישוטי קרפט מחזיק בית תפאורה גימור מרפסת חלב יכול סלון המדינה כפרי שולחן העבודה פרח דלי| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
היילמכירה
פאת צמר מדהימה לתחפושת בובה-
חדשה לא היתה בשימוש.
לגיל חצי שנה
0533-106170
צפה בקובץ המצורף 1317407
מישהי הציע לך הולנדית? אני מחפשת לגיל 7מחפשת להשכיר / לקנות תחפושת יפה של נסיכה או הולנדית לגיל 6
וכלה לגיל 3-4
תודה
היו לך הצעות של תחפושת הולנדית. כי אני מחפשת גם לגיל 7מחפשת תחפושת של סינית/הולנדית לקנות /להשאיל לילדה בת שמונה
תודה
שלחתי@איטא שלחת? אני אשמח שתעדכני אותי מתי את שולחת שאני אהיה זמינה.......
יכולה לתת אמצעי תקשורת?דברי איתי באישי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: