"תיבת אוצרות" - מטבעות שוקולד וסוכריות זאזא תכשיטים.אולי תעזרו לי גם? הילדים שלי מתחפשים לגבירים/עשירים אולי למשהי יש רעיון למשלוח מנות
אם זה להורים להוסיף "אוצרות" של הילדים- תמונות, חכמות וכו'
"תיבת אוצרות" - מטבעות שוקולד וסוכריות זאזא תכשיטים.אולי תעזרו לי גם? הילדים שלי מתחפשים לגבירים/עשירים אולי למשהי יש רעיון למשלוח מנות
משהי רשמה באשכולות קודמים לעשות להורים מוצרים ללא העטיה החיצונית מומלץ שבפנים העטיפה בצבע כסף כמו אוראו וכדומה ואז לרשום משו בסגנון אין מילים להוקיר להעריך וכו'ננסה לחפש פה ועדיין כל רעיון יועיל..
ומה עם רעיונות להורים?
הכי חשוב
המשלוח: | הרעיון: |
חטיף אגו+ מוצרים בצבע | מקפיץ לי ת'אגו להיות חברה שלך |
מוצרים דקים (חמצוצים וכדו') | כל דקה איתך היא משהו מיוחד |
מוצרי עילית | חברות רבות פגשתי אבל את עלית על כולנה |
חברת תקשורתorange –מוצרים כתומים | כיף להיות איתך בקשר |
מוצרים ירוקים | חברה כמוך היא איכות הסביבה |
כריות וכו'... | עם חברה כמוך אפשר לישון טוב בלילה |
תולים ממתקים על קולב בעזרת חוטים | אין הדבר תלוי אלא בי |
סלט חסה+ מטבעות שוקולד | התורה חסה על ממונם של ישראל |
שתיה+ כד ממולא ממתקים | חברים הם כמו שתיה, מחממים כשקר לך, ממתיקים כשמר לך, מרעננים כשיבש לך, והכי חשוב-תמיד זורמים איתך. |
לשלב במשלוח שתי גזרים | Together |
לעטוף את המשלוח בכמה שכבות עיתונים (כמו חבילה עוברת) | אוהבתותך מכל הלב- גם אם לפעמים הוא עטוף בכל מיני קליפות ועיתונים. |
חטיפי בריאות/מזרק עם שוקולד/קופסת מסטיקים עטופה כמו תרופה ועוד... | חולה עליך... |
מראה מטושטשת (למרח עליה סבון או משהו..)להוסיף סמרטוט וכדו' | הפעם לא הברקתי... |
תות+ מוצרים בצבע ורוד | חברה לצמיתות |
יין+ סודה | נכנס יין יצא סוד |
דוריטוס חריף אש+ מים | איתך תמיד –באש ובמים |
תססן+ פופקורן | שיהיה לך פורים תוסס וקורן |
לחם שום\בגט וסודה | לחם צר ומים לחץ |
פופקורן | לזוג מהסרטים |
חיוכים עם מאזניים | בשביל חיוך לא צריך לשקול פעמיים |
ראיתי עכשיו ווריאנט חדש לרעיון הזה,משלוח בריאותי בשילוב חסה
חסה על בריאותך
כמה רעיונות שאחרי חיפושים מצאתי (לחברות).
*לשלוח קופסה יפה עם כריות (אוכל) בפנים ובקבוק חלב
ולכתוב
עם חברים כמוכם אפשר לישון בשקט...
ולהורים:
המשלוח: הרעיון: חטיף אגו+ מוצרים בצבע מקפיץ לי ת'אגו להיות חברה שלך מוצרים דקים (חמצוצים וכדו') כל דקה איתך היא משהו מיוחד מוצרי עילית חברות רבות פגשתי אבל את עלית על כולנה חברת תקשורתorange –מוצרים כתומים כיף להיות איתך בקשר מוצרים ירוקים חברה כמוך היא איכות הסביבה כריות וכו'... עם חברה כמוך אפשר לישון טוב בלילה תולים ממתקים על קולב בעזרת חוטים אין הדבר תלוי אלא בי סלט חסה+ מטבעות שוקולד התורה חסה על ממונם של ישראל שתיה+ כד ממולא ממתקים חברים הם כמו שתיה,
מחממים כשקר לך,
ממתיקים כשמר לך,
מרעננים כשיבש לך,
והכי חשוב-תמיד זורמים איתך. לשלב במשלוח שתי גזרים Together לעטוף את המשלוח בכמה שכבות עיתונים (כמו חבילה עוברת) אוהבתותך מכל הלב- גם אם לפעמים הוא עטוף בכל מיני קליפות ועיתונים. חטיפי בריאות/מזרק עם שוקולד/קופסת מסטיקים עטופה כמו תרופה ועוד... חולה עליך... מראה מטושטשת (למרח עליה סבון או משהו..)להוסיף סמרטוט וכדו' הפעם לא הברקתי... תות+ מוצרים בצבע ורוד חברה לצמיתות יין+ סודה נכנס יין יצא סוד דוריטוס חריף אש+ מים איתך תמיד –באש ובמים תססן+ פופקורן שיהיה לך פורים תוסס וקורן לחם שום\בגט וסודה לחם צר ומים לחץ פופקורן לזוג מהסרטים חיוכים עם מאזניים בשביל חיוך לא צריך לשקול פעמיים
להביא ערכה של ח"פ לסעודה,
ולרשום: אתם עושים בשבילינו כל השנה, אנחנו חד פעמי"
למי שרוצים:
כריות ממולאות,עוגיות ממולאות וכו'
חשבנו מלא
במה למלא
ובסוף הלכנו על ממולא
שימלא ד' כל משאלות ליבכם לטובה.
פורים שמח
רעיון יחסית מוכר אבל מהמם!!רעיונות בבקשה למשלוח מנות להורים משתי הצדדים...
מתנת הזוג הצעיר
עשיתי את זה לפני 10 שנים...ראיתי עכשיו ווריאנט חדש לרעיון הזה,
חסה+מטבעות שוקולד ולכתוב
"התורה חסה על ממונם של ישראל"
כנראה מתחילים למחזרעשיתי את זה לפני 10 שנים...
יש משפט כזה:אולי תעזרו לי גם? הילדים שלי מתחפשים לגבירים/עשירים אולי למשהי יש רעיון למשלוח מנות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: