נחמי פורתא
משתמש מקצוען
ממתק פצפוצי אורז מהיר הכנה וטעים מאד!
200 גר' שוקולד - מריר או חלבי
1/2 כוס חמאת בוטנים מתוקה
ממיסים במיקרוגל או על אש נמוכה.
כשנמס מוסיפים 4 כוסות פצפוצי אורז ומערבבים היטב.
שופכים לתוך תבנית/פלסטיק, ומכניסים למקרר עד שמתקשה קצת.
ואז שכבת שוקולד:
200 גר' שוקולד לבן - פרווה או חלבי.
1/2 כוס חמאת בוטנים (אפשר מתוקה ואפשר גם רגילה, תלוי בטעם האישי - מבחינת מתוק יותר או פחות)
להמיס במיקרוגל או על אש נמוכה ולשפוך מעל התערובת הקפואה.
מי שרוצה להתקשקש - אפשר אז להכניס שוקולד מומס בתוך שקית ניילון ולזלף פסים על השוקולד הלבן ואז למשוך את זה עם מזלג - יוצר צורה מעניינת)
אצלינו אוהבים את זה מהמקרר ולא מהמקפיא, במיוחד בחורף.
יוצא מאד טעים וקל מאד להכנה.
בתאבון!!!
200 גר' שוקולד - מריר או חלבי
1/2 כוס חמאת בוטנים מתוקה
ממיסים במיקרוגל או על אש נמוכה.
כשנמס מוסיפים 4 כוסות פצפוצי אורז ומערבבים היטב.
שופכים לתוך תבנית/פלסטיק, ומכניסים למקרר עד שמתקשה קצת.
ואז שכבת שוקולד:
200 גר' שוקולד לבן - פרווה או חלבי.
1/2 כוס חמאת בוטנים (אפשר מתוקה ואפשר גם רגילה, תלוי בטעם האישי - מבחינת מתוק יותר או פחות)
להמיס במיקרוגל או על אש נמוכה ולשפוך מעל התערובת הקפואה.
מי שרוצה להתקשקש - אפשר אז להכניס שוקולד מומס בתוך שקית ניילון ולזלף פסים על השוקולד הלבן ואז למשוך את זה עם מזלג - יוצר צורה מעניינת)
אצלינו אוהבים את זה מהמקרר ולא מהמקפיא, במיוחד בחורף.
יוצא מאד טעים וקל מאד להכנה.
בתאבון!!!