י-ם, אגרות משה 5 רמת שלמהאיפה זה?
אלעד, ליד מרכז נחלת יצחק
נראה לי שיש גם במודיעין עילית ובביתר
אבל באמת, כנראה הכי זול, זה לקנות קורנפלקס שלהם ולטחון בעצמך.
י-ם, אגרות משה 5 רמת שלמהאיפה זה?
כן, תוצאות בדיקות הדם תקינות לחלוטיןגילוי נאות, גם אני גיליתי אחרי גיל 30... (בעקבות הבן)
אני שואלת, כי אני כמה שנים לא נוטלת ידיים חוץ מכזית של ליל הסדר
לכן מעניין אותי לדעת, אלו שאוכלים שיבולת שועל מדי פעם, האם עשית בדיקת דם והתוצאות תקינות?
אצלנו יש אחד כזה.שאלה:
ילד שעבר בדיקת דם לבירור צליאק והתשובה היתה חיובית. אך בדיקת הביופסיה הראתה שלילי.
כל זה היה לפני כמה שנים
כעת בדיקת הדם שוב מראה על כיוון חיובי, האם עלינו לבצע פעם נוספת ביופסיה?
אני לא שואלת מבחינה רפואית, את זה הרופא אומר לי
שואלת אם מישהו נתקל בתופעה כזו ויודע לאמר לי מה היתה התוצאה של בדיקת הביופסיה הנוספת.
תודה רבה מאד!אצלנו יש אחד כזה.
סיפור זהה, עם היסטוריה של צליאק במשפחה.
בדיקת ביופסיה נוספת לאחר כמה שנים (לאחר תקופת חשיפה ארוכה לגלוטן) - נתנה תוצאה של צליאק מוחלט...
בהצלחה
אולי באמת כדאי...אם גם בלי שום תסמינים יכול להיות ציליאק אז מתי אנשים מחליטים בכלל לבדוק את זה? האם כל אחד צריך לבדוק את זה?
אני לא. הרופא שלנו לא מאמין שזה עוזרהאם אתם נמענים מלחשוף תינוק לגלוטן עד גיל שנה?
יש לזה דעות סותרות לכאן ולכאן.
מעניין לשמוע.
אני לא. הרופא שלנו לא מאמין שזה עוזר
כן. זה שנרכש בכל חנות טבע על המשקל בשתי צורות: מעוך / מרוסק..
טוב. נתחיל עם ויקיפדיה..ממש לא!!! שיבולת שועל מכילה גלוטן, יש סוגאחד של שיבולת שועל שמיוצרת בארה"ב והיא בדוקה ללא גלוטן, אבל שיבולת שועל רגילה בהחלט מכילה גלוטן!
את יכולה לשלוח עם הילד קציצות טונה עם פירה, קציצות עוף או שניצל עם אורז, קידל תפוי אדמה (של שבת) הוא תוספת מצוינת שנשמרת מעולה עד הצהרים.מחפשת רעיונות איזה אוכל אפשר לשלוח לארוחת צהרים שיחזיק ויהיה טעים גם בשעה 1:30.
יש להם 2 מיקרוגלים בכיתה.
הלחמניות-אם זה סוג איכותי,מספיק לה להפשיר במשך היוםאת יכולה לשלוח עם הילד קציצות טונה עם פירה, קציצות עוף או שניצל עם אורז, קידל תפוי אדמה (של שבת) הוא תוספת מצוינת שנשמרת מעולה עד הצהרים.
לאחרונה השתמשתי במקרונים של ברילה - לקחתי לעבודה מקרונים שהוכנו יום קודם - ונשארו במצב מעולה עד ארוחת הצהרים.
אם יש בכיתה מקרר - זה מפשט מאד.
לגבי לחמניות - קנינו כמות גדולה של לחמניות של אריאל לפני פסח, אני מוציאה לחמניה בבוקר וממש לפני האוכל נותנת לה חימום קל - רק לרענון.
בהצלחה ולבריאות!
גם בשוק העיר.הלחמניות-אם זה סוג איכותי,מספיק לה להפשיר במשך היום
מקרונים-רק ברילה!(החבילה הכחולה),מוכרים באושר עד
שבוע שעבר באושר עד היה את 3 הצורות הקיימות-ביסלי,צינורות ומקרוני-ארוכים.גם בשוק העיר.
יש שם גם את הפסטה המסולסלת ולא רק הצינורות.
כמו כן מצאתי שם גם גביעי גלידה (מגולגלים, היקרים יותר) ללא גלוטן!!!
טאדאאאם!
לבני בכיתה א' יש צליאק והתחיל לסיים השנה ב3:00.
מחפשת רעיונות איזה אוכל אפשר לשלוח לארוחת צהרים שיחזיק ויהיה טעים גם בשעה 1:30.
יש להם 2 מיקרוגלים בכיתה.
אני חושבת שלחמניה ללא גלוטן מוצלח רק בזמן שיוצא מהתנור ישירות ולא אחרי שישב בתיק לכמה שעות.
גם הפסטה לא כל כך טעים כבר בחימום., ובטוח לא אם הוכן ביום לפני וישב בקירור, נהיה קצת קשה.
אני לא רוצה להתחיל להכין פסטה ב7 בבוקר אם בכל מקרה לא יהיה לו כל כך טעים מאוחר יותר.
עד כמה שידוע לי אין מנה חמה ללא גלוטן, כן יש פירה של חברת מיה. (בכיתה א לא נותנים מים רותחים)
גם, יש אפשרות להזמין אוכל "מסעדה" בחמגשית לכלל ילדי החיידר, כמובן בתשלום.
שמעתי שיש דבר כזה להזמין מנות ללא גלוטן (לא יודעת אם ספיציפית בחיידר שלו, עדין מבררת)
מענין אותי האם יש למישהו נסיון עם "אוכל המסעדה" בחיידר של הללא גלוטן.
האם מוצלח/טעים, וכן אם מי צריך לדבר בענין.
תודה רבה מראש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: