סטוכיומטריה
משתמש צעיר
אין לי כללים מסודרים בזה....כמה שאלות מטופשות במקצת בענייני 'זיהום משני':
תנור - באותה תבנית עם החלפת נייר אפייה אוכל לאפות עוגיות עם ובלי גלוטן?
העברתי כוס קמח רגיל מהקופסא לקערה ויתכן שעפו חלקיקים. ונניח וקופסת המלח / הסוכר היתה באיזור. צריך להזהר ברמה הזאת?
הילד אוכל לחם ואז נוגע בצלחת של אחותו הצליאקית. בעייתי?
אשמח אם מישהו יוכל לענות לי על השאלות האלה.
נראה לי שהכי טוב לשאול גסטרואנטרולוג.
לא לסמוך עליי רפואית!
אבל יכולה להגיד לך מה עושים אצלנו
א. שוטפים תבנית ומחליפים נייר אפייה
ב. אם רק ייתכן שעפו חלקיקים... מחליקים...
ג.כנ"ל... אם אין סימן ברור\פירורים לא מתרגשים...
אם את באמת שואלת איש מקצוע אשמח לשמוע
נ.ב. בכלל לא מטופש אלא להפך... מוערך! שכוייח על ההשקעה והרצינות. באמת מאד חשוב להזהר ולשים לב
מעריכה את הדאגה לילדים