גם לי מופיע ככה...זה מה שמופיע לי בפורום מחנכים, אבל אין שם כלום
צפה בקובץ המצורף 1242653
מה @הוא היה אומר אומר?
והאם ל @עץ הדעת טוב ורע יש בחירה לעזור לי בזה?
גם לי מופיע ככה...זה מה שמופיע לי בפורום מחנכים, אבל אין שם כלום
צפה בקובץ המצורף 1242653
אני כמורה ותיק שהעזיבו אותי מפורום מחנכים לפני יותר משנתייםמנהלינו החשוב ר' @הוא היה אומר יש פה מעוניינים חדשים שבוודאי יהיו פעילים ויוסיפו תועלת
ומה איתי אני גם מעוניין מזה זמן
הענין הוא שאני עדיין רשום כחבר אך נחסמתי בצורה כל שהי
האם @הוא היה אומר נמצא כאן בכדי לצרף אותי?
הענין הוא שאני עדיין רשום כחבר אך נחסמתי בצורה כל שהינקווה מאוד שזה יגביר את הפעילות והתועלת
נמצא גם נמצא.האם @הוא היה אומר נמצא כאן בכדי לצרף אותי?
קודם כל תודה על הנכונותנמצא גם נמצא.
אין לי מושג למה יש כזו תקלה.
אנסה לצרף אותך בעצמי ללא הגשת בקשה.
קצת פרטים בבקשה:
האם אתה מורה? לאיזה גילאים? וכן הלאה.
צריך לפנות ל @הוא היה אומר (המנהל) אבל זה מותנה בפעילות בפורום ולא כל אחד מתקבלאשמח להצטרף לפורום
תודה רבה
אני מלמד בת"ת בבני ברק הייתי רוצה להצטרף תודה רבהא. זה רק גברים שעוסקים במלאכת החינוך (מלמדים, מורים, יועצים חינוכיים וכדו')
ב. הרב @הוא היה אומר הוא המנהל שלו
את רוצה להצטרף בשבילך ?
@הוא היה אומראני מלמד בת"ת בבני ברק הייתי רוצה להצטרף תודה רבה
צריך לפנות ל @הוא היה אומר (המנהל) אבל זה מותנה בפעילות בפורום ולא כל אחד מתקבל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: