היה לי פה טעות מזעזעת בשיר שלום עליכם. אז אם משהוא רוצה אותו שיאמר ואני יעלה את התיקוניםהעלתי פה שתיים.
והיא שעמדה ושלום עליכם.
הכנסתי בהם קצת שיפורים(קצת ממש אז לא חייבים)
מקווה שזה טוב. אשתדל לעלות עוד כמה בהמשך.
אולי תמקדי יותר כי יש בלי סוף ...
ואת יכולה פשוט להוריד.
סליחה שאני מעלה את הדיון הזה שוב, לפני כעשר שנים כנר אחד אמר לי (אחרי שהשתגעתי מבריחת המפתחות) פשוט להוציא את המפתח, לשפשף אותו, פשוטו כמשמעו, בשרף, לא צריך בטירוף, מספיק כמה שפשופים, ולהכניס חזרה ולכוון. ב"ה נכון מאז לא נשנתה לי בריחת המפתחות.לא לתוך, יותר מסביב - באזור שבו המפתח מתחכך בחור. (אין צורך להוציא את המפתח)
ותעשו טובה, אני לא יודע מאיפה הגיע הרעיון של שריטת השרף, אבל זה לחלוטין לא נצרך. שפשפו היטב את הקשת בשרף, תנו לו להימרח והכל בסדר. לא צריך כמות אדירה של שרף, מלבד הפעם הראשונה שבה מושחים את הקשת בשרף. שימו לב, אין שום עניין להגיע למצב שהקשת מלאה שרף עד כדי הפרחת ענני שרף.
הכל חסום לי
יש אפשרות להעלות לכאן?
אם אל מצאת, אנסה לראות אם לא חסום גם אצלי. אני מאמין שתמצא מקומות שיפתחו לך.הכל חסום לי
יש אפשרות להעלות לכאן?
זה תלוי בקשת כמה עדיין יש בה שרף ואפשר לראות לפי הצבע האם זה משוח טוב או לאצריך איזה ארבע פעמים הלוך ושוב לפני כל נגינה. לשפשף קצת בקצה, ללכת כיוון שלם, לשפשף בצד השני ולחזור לכיוון הקודם, ועוד פעם. כמובן זו ממש ממש לא תורה מסיני. לא בלחץ, זה עניין טכני בלבד, ונתון להחלטת הנגן. אני עצמי לא משפשף לפני כל אימון, אבל עקרונית ככה צריך.
חשבתי שהמטרה בשרףהמטרה בשרף - שהקשת תישאר פחות או יותר על אותו מקום.
אם מרגישים שהקשת לא יציבה על המיתרים אפשר למרוח עוד שרף.
זה בעצם לא תלוי רק בשליטה בתנועה ביד ימין? לא חשבתי שהשרף קשור גם לזה..המטרה בשרף - שהקשת תישאר פחות או יותר על אותו מקום.
אם מרגישים שהקשת לא יציבה על המיתרים אפשר למרוח עוד שרף.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: