תוך שבוע...מבין כל הניקיות שכבר נמצאות בפורום של חכמת נשים.
תוך כמה זמן אישרו אתכן?
אשמח לשמוע.
תוך שבוע...מבין כל הניקיות שכבר נמצאות בפורום של חכמת נשים.
תוך כמה זמן אישרו אתכן?
אשמח לשמוע.
מה שידוע לי צריך 30 הודעות.שלום כאן נדיבה קבלתם המלצה עלי ובעיקרון יש לי כבר אישור להיכנס רק המלצה הייתה חסרה ועכשיו כבר יש מתי אצורף?
את ממש לא טועהמה שידוע לי צריך 30 הודעות.
אני טועה?
@נדיבה תצטרכי לנדב קודם עוד הודעות.רוצה לדעת מה לגבי נדיבה שלחתי פרטים למייל וגם המלצה.
בבקשה התיחסות
הודעות באא״ר לא נספרות למניין ההודעות בפרופיל,@נדיבה תצטרכי לנדב קודם עוד הודעות.
כתבת 10 עד כה
באיזו כתובת?אני מאוד אשמח לדבר עם כולכן מהמייל...!!
כל השאלות, כל התשובות, הדרכה מדוקדקת....
בבקשה
שלחת לנו מייל?@מרשמלו , שלחתי מספר בקשות ואין התייחסות.
שאפו על המענה המהיר מאוד.שלחת לנו מייל?
דברי איתי מהמייל.(מהשרשור שכבר שלחת)וגם שלחתי מייל.
כל התשובות במייל.מאיזה גיל לא נשואות יכולות להצטרף?
ניסיתי קצת לחפש ולא ראיתי תשובה.
תודה!
שלחתי לך כבר מייל מהשרשור.דברי איתי מהמייל.(מהשרשור שכבר שלחת)
ובקשת הצטרפות ביקשתי כמה וכמה פעמים לשלח פה - https://www.prog.co.il/account/join-user-groups
אז למה יש את הכפתור הזה?מילאתי מספר בקשות באתר, איפה שכתוב להצטרף לקהילה לחץ כאן.
כל התשובות במייל.
אשמח לדעת...באיזו כתובת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: